Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - yasmin 2 i więcej blistrów w opakowaniu
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-04, 12:46   #3
nagi_aniolek
Zakorzenienie

Dot.: yasmin 2 i więcej blistrów w opakowaniu

Cytat:
Napisane przez maju17 Pokaż wiadomość
Miła Pani farmaceutka poinformowała mnie że istnieją opakowania Yasmin w których jest 2, 3, 4 a nawet i 6 blistrów . Taką informację Pani znalazła w hurtowni. Jedyny minus jest taki że trzeba przyjść z receptą i zamówić specjalnie takie duże opakowanie. Oficjalnie w ulotce jest napisane że istnieją opakowania z trzema blistrami, których nigdy nie widziałam, a pytam zawsze. Uciąć sobie nic nie dam że to działa, bo po recepte wybieram się dopiero za 2 miesiące, ale jeżeli się uda to odkopie ten wątek i potwierdzę!

A tak w ogóle czy któraś z was zauważyła że ceny tabletek znacznie wzrosły, czy tylko ja mam takiego pecha do kosmicznych cen?
ja dużych opakowań nie widziałam, ale też nigdy nie pytałam, bo kupuję raczej pojedynczo lub po 2.

co do wzrostu cen to nie zauważyłam, ja kupuję yasmin po 29 lub 31 w zależności czy w tam gdzie studiuję czy w rodzinnym mieście. spytaj swojego ginekologa czy nie wie gdzie dostaniesz yasmin w dobrej cenie lub pochodź po aptekach i poszukaj najtańszej mi właśnie gin powiedział, gdzie najlepiej iść.

Pieniądze szczęścia nie dają, dopiero zakupy.
Marilyn Monroe

Edytowane przez nagi_aniolek
Czas edycji: 2009-01-05 o 00:19
nagi_aniolek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując