2009-01-04, 12:46
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: yasmin 2 i więcej blistrów w opakowaniu
Cytat:
Napisane przez maju17
Miła Pani farmaceutka poinformowała mnie że istnieją opakowania Yasmin w których jest 2, 3, 4 a nawet i 6 blistrów  . Taką informację Pani znalazła w hurtowni. Jedyny minus jest taki że trzeba przyjść z receptą i zamówić specjalnie takie duże opakowanie. Oficjalnie w ulotce jest napisane że istnieją opakowania z trzema blistrami, których nigdy nie widziałam, a pytam zawsze. Uciąć sobie nic nie dam że to działa, bo po recepte wybieram się dopiero za 2 miesiące, ale jeżeli się uda to odkopie ten wątek i potwierdzę  !
A tak w ogóle czy któraś z was zauważyła że ceny tabletek znacznie wzrosły, czy tylko ja mam takiego pecha do kosmicznych cen?
|
ja dużych opakowań nie widziałam, ale też nigdy nie pytałam, bo kupuję raczej pojedynczo lub po 2.
co do wzrostu cen to nie zauważyłam, ja kupuję yasmin po 29 lub 31 w zależności czy w tam gdzie studiuję czy w rodzinnym mieście. spytaj swojego ginekologa czy nie wie gdzie dostaniesz yasmin w dobrej cenie lub pochodź po aptekach i poszukaj najtańszej mi właśnie gin powiedział, gdzie najlepiej iść.
Czas edycji: 2009-01-05 o 00:19
|
|
|