Dot.: Ile kosztuje wyprawka ?
Alien kochana ja też jak rodizłam pierszy raz to nastawiałam sie na pobyt we trójkę, a okazało sie inaczej...juz w szpitalu tabuny ludzi ( nie rozumiem takich natrętów) a w domu to samo. niestety ludzie są ciekawi nowego człowieczka i niestety zapominają o potrzebach matki....nam po porodzie trzeba czasu na zaaklimatyzowanie sie z nową sytuacją, oprócz tego to jednak ciezko i odpoczynek sie należy....a tu goscie....nie chce Cię rozczarowywac, bo może akurat Wam sie uda kameralnie spedzic pierwsze dni życia dzidzi, ale róznie to bywa....
A jak tam Twoje samopoczucie i czy juz czujesz jakies zmiany w sobie? ze sie zbliza? pewnie nie bo to zagadka kiedy sie malenstwo rodzi, ale moze lekarz cos blizej powiedział na temat rozwarcia albo cos w tym stylu....bo przeciez chcesz urodzic przed świetami. Oby Wam sie udało.
odchodząc od tematu. Edytko czy to juz? ja chyba najbardziej sie niecierpliwie, ale tak bym chciała juz zobaczyc na zdjeciach Wasze malenstwa, bo wtedy tak słodko sie robi na duszy (i egoistycznie łatwiej mi sie czeka).
pozdrawiam grudniówki-styczniówka
|