Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czym dziś pachniesz, Wizażanko? (XXV)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-04, 19:50   #2382
Kattarina
Zakorzenienie

Dot.: Czym dziś pachniesz, Wizażanko? (XXV)

Przyjazn wygrala z niechecia do fajek i jednak udalismy sie wczoraj na balety Bylo swietnie, do domu doczolgalismy sie po 7 rano
Do walki z papierochowa wedzarnia wytoczylam potezna bron, w postaci miksu Slonika Kenzo, Dolce Vita i Dianthusa- ktory spotkal sie z entuzjastycznym przyjeciem moich wspolimprezowiczow

Natomiast dzisiaj swietowalismy 78.Urodziny mojej najukochanszej Babci i z tej okazji przywdzialam "grzeczna" sukienke oraz Envy EdP.
Cytat:
Napisane przez Santorio Pokaż wiadomość
Ouarzazate + Bois Farine - piękny mix wyszedł. Świeży chlebek muśnięty ziołowym masełkiem - kompletnie aseksualnie aczkolwiek interesująco.

Zresztą to niesamowite od trzech tygodni nie palę i zacząłem zupełnie inaczej odbierać zapachy, przede wszystkim są wyraźniejsze, trwalsze i głębokie. Byle wytrwać w tym postanowieniu przedświąteczno - noworocznym .
Santorio- gratuluje i trzymam kciuki za wytrwalosc

(Wyznam tez, ze moze jestem niesprawiedliwa, ale zawsze z nieufnoscia czytam opinie na temat perfum, ktorych autorami sa palacze zauwazylam, ze wiele niuansow czesto im umyka.....)

Papuzinko- fajowo Cie widziec
Kattarina jest offline Zgłoś do moderatora