Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Co dalej robić? Ma to sens?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-04, 19:04   #14
agnis2908
Zadomowienie

GG do agnis2908
Dot.: Co dalej robić? Ma to sens?

Cytat:
Napisane przez martagg Pokaż wiadomość
Ja bym już nie jeździła. Jak w tak długi wolny czas nie znalazł kilku godzin tylko dla Ciebie, to co będzie teraz w szkole gdy kończy się semestr? potem ferie i też nie będzie miał dla Ciebie czasu? A jak ma tak toksycznych rodziców, którzy nie chcą by się z kimś widywał, to jak to sobie dalej wyobrażacie?

ps może nie ma odwagi, odwleka moment, chce byś to zrobiła za niego? W sumie on się chyba czuje jakby nie miał dziewczyny, sylwestra spędzilas bez niego... Powiedz, co masz z tego związku?

ps 2 pewnie Cię dołuję, ale zastanów się czy chcesz by Cię ktoś tak traktował
Pisząc ten temat chyba miałam nadzieję to usłyszeć... Bo właśnie zaczęłam mieć takie myśli. I nie wiem, może ma jakiś problem i się tak zamyka... Czy po prostu olewka totalna. To prawda, że jego rodzice są.... dziwni. I pewnie dlatego, że jest jedynakiem. Ale ja byłam jedynaczką przez 16 lat i u mnie nigdy nie było takiego czegoś. Nie mówię, ze nie mam obowiązków, ale rodzice wiedzą ze jest ktoś, kto jet dla mnie ważny i jak z początku może traktowali to jako "pierwsza miłostke", tak po pewnym czasie zrozumieli, ze jest inaczej. Właśnie chodzi o to, że dobrych chwil to ja nie odczuwam już w tym związku, a coś mi nie pozwala zakończyć. Wiecie....to 2 lata... Codzienne myśli o nim. Kiedyś uważali nas za idealną parę. Chyba te wspomnienia nie dają mi żyć.Nie umiem go tak o, wyrzucić po prostu. Wlałabym, żeby to on zerwał. Swoją drogą, założyłam ten temat, bo chciałam zobaczyć, czy to ja mam jakieś "odpały", czy faktycznie on nie traktuje mnie fer. Jak widzę inne pary, które mają dla siebie czas, gotuja sobie dania, robią sałatki, jeżdżą na wycieczki, przygotowują wspólnie sylwestra, to robi mi się smutno... U nas tego nie ma. Nie ma czasu... Patrząc z perspektywy czasu to muszę przyznac, że kiedyś było lepiej. Wypalił się związek?

agnis2908 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując