2009-01-04, 20:05
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odchudzanie plotkowanie
Witajcie dziewczyny!
zechcecie mnie przyjąć do Waszego grona?
jestem nowa - jak widać przeczytałam "od dechy do dechy" topic o Zelixie a ze po drodze Jola założyła nowy temat to sobie go zapisałam a tamten doczytywałam, tu narazie dobrnęłam do 8 strony ale dzielnie czytam dalej.
Troszkę o mnie:
Mam na imie Gosia, mam 25 lat, mieszkam w UK od ponad 3 lat wraz z narzeczonym i 16 miesięczną córcią, ważę duuuużo za dużo po ciązy waga stanęła na 82kg a właściewie po 2 ciążach, pierwszą córkę straciliśmy w 21 tyg a po 2 normalnym okresie byłam znów w ciązy - nie pracowałam, nie obżerałam się też ale jak widać przyjęłam posturę słonia ;(
zelixę biorę od 17 grudnia, efektów na wadze na razie brak ale się nie zniechęcam, skończyłam ze słodyczami, bardzo ograniczyłam spożycie chleba, zrezygnowałam z ziemniaków. Chcę kupić steper i coś do ćwiczeń brzucha bo mam tą świadomość ze pociążowy flak sam nie zniknie...
możecie mnie krytykować że biorę zelę bez kontaktu z lekarzem - tu w UK zeliksy nie ma, załatwiła mi ją mama i przysłała z Polski ale jestem zdesperowana - w życiu nie ważyłam tyle co teraz , nie mam nawet zdjęć z własnym dzieckiem bo jak na jakimś się widzę to kasuję chore to jest, nie?
wyjełam implant antykoncepcyjny - wydaje mi się że on mi tę wagę "trzymał" nawet patrząć na zdjęcia zrobione po porodzie a teraz widać że wtedy miałam szczuplejszą twarz ech... karmiłam córkę piersią przez 14 miesięcy, na poczatku waga zaczęła spadać, potem włożyłam implant i waga stanęła tylko czema ja głupia dopiero teraz to zauważyłam? nie wiem... ale lepiej późno niż później
Elu - może ty mi powiesz coś o steperze? jak czytam info w necie to dobrze o tym ludzie piszą, na rowerek nie bardzo mam miejsce i fundusze nie mówiąc już o tym wioślarzu
|
|
|