Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Co dalej robić? Ma to sens?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-04, 19:49   #19
Dosiak
BAN stały

Dot.: Co dalej robić? Ma to sens?

Cytat:
Napisane przez agnis2908 Pokaż wiadomość
Marta, Dosiak, dziękuję za te wszystkie odpowiedzi, nawet nie wiecie, jak cieszę się, że chce Ci pomóc. Moja dobra koleżanka dalej uważa nas za niesamowita parę i nie przyjmuje do wiadomości, że jest problem....i szukam rady, ale cóż, mniejsza o to. Więc odpuścić sobie zabieganie o niego? Jeździć nie będę, wypisywać, żeby się odezwał-też. Poczekać na jego ruch?? Jeśli w ogóle ma jakiś zamiar zrobić... Ciężko mi tak, ja w ogóle jestem bardzo uczuciowa. Nie umiem się skupić na niczym. Teraz jeszcze szkoła, koniec półrocza... :/ a ja nie mam w ogóle siły na naukę, bo ciągle myślę o tej całej sprawie. Walka z 6 km? To aż śmieszne, nie... ? Raczej walka z czasem. Bo ja zawsze jak tylko on chce, mogę przyjechać. Nie mówię, że mi się nudzi w domu. Ale jesem skłonna jeździć nawet w tyg., chocbym miała później pól nocy spędzić nad książkami. Ale to on nie ma czasu.
Poczekaj jeszcze trochę i na razie nie szukaj kontaktu. Jak się nie będzie nadal odzywał to pojedź do niego do domu i zażądaj wyjaśnień. Jesteście parą, masz prawo wiedzieć co się dzieje. Trzymam żeby wszystko dobrze się skończyło.
Dosiak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując