2009-01-04, 21:03
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Największe Wizażowe Gaduły - Panny Młode 2009, cz. VII
Cytat:
Napisane przez jupik
strippi, moim zdaniem takie smsowe informowanie jest chamstwem, skur**syństwem i świadczy o tym, że Ci ludzie nie mają dla pracownika najmniejszego szacunku. Postaraj się podchodzić do tego ze spokojem, choć dobrze wiem, że to niełatwe  .Ale wszystko się w końcy ułoży, szkoda tylko, że czasem sukces tyle nerwów poprzedza  A kto Ci tego smsa wysłał w ogóle?
|
no ma jeszcze do mnie zadzwonić ... :/ nie chce z nim gadać normalnie...
ja się starałam za marne grosze bo dostawałam na stażu 500zł...a na dojazd traciłam 150zł...zostawało mi 350zł..
on się na mnie darł i wymagał bóg wie co, jakbym zarabiała co najmniej 1500zł...
najgorsze, że poświęcałam cały czas... bo pracowałam od 9:00 do 17:00
przyjeżdżałam już o 8:30 do salonu...a zostawałam czasami do 17:40 !!!!
traciłam 3 godz na dojazdy...w domu byłam dopiero o 19:00
niee...
kierowniczka salonu też dzwoniła, że jej przykro, że ona też ma dość już jego.. 
on ma do mnie dzwonić jeszcze
Cytat:
Napisane przez neska22
w sumie moze tak byc. ehh dziwna sprawa...
|
niestety to prawda...moja mama dzwoniła do kierowniczki bo to jej koleżanka..
Cytat:
Napisane przez agnusek22
Strippi, tak mi przykro  Ja nie wiem jak można tak ludzi traktować i być takim cha***!!! Zło, zło, zło!!! Jestem ogólnie ostatnio przewrażliwiona na punkcie pracodawców i pracy i to co widzę wprawia mnie w osłupienie. Moja przyjaciółka na przykład już trzy razy była informowana, że zadzwonią do niej o konkretnej godzinie w sprawie jakiejś pracy i ta biedna czeka przy telefonie, stresuje się a tu d*p*!!!! Nie rozumiem skąd taki brak szacunku...  Wszystkiego się odechciewa...
|
no niestety takie jest życie..
a najgorsze, że teraz kryzys na rynku pracy jest
sory za off topa
|