2009-01-04, 20:54
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Zabieg Cosmelan-Pamietnik- Część V
Cytat:
Napisane przez castrol
Cze4ść dziewczynki.Ale się tu trochę porobiło.A ja tam zamierzam i tak swoje.
Buczku specjalnie dla ciebie znalazłam chwilę i chcę ci napisać coś o mezo.Pamiętałam że masz we wtorek iść.
Nie bierz grudkowej tylko tą normalną igłową.Jak wiesz ja robię właśnie taką,ale byłam w piątek na ostatnim zabiegu,a tu doktorka mówi że nie ma tej starej mezo ale może mi ten ostatni raz zrobić grudkową.Nie chciało mi się jeszcze raz przychodzić więc się zgodziłam.Ta grudkowa jest gorsza bo te grudki utrzymują mi się na twarzy już 3 dni .Po tej starej mezo można normalnie na drugi dzień iść do pracy,a po tej to nie bardzo.Wyglądam jakbym miała uczulenie.Doktorka mówiła że tak będzie,bo te grudki mają się stopniowo uwalniać.Jednak pod warunkiem że do roboty nie trzeba chodzić.
Dziewczynt zdecydowanie mezoterapia igłowa normalna jest lepsza,doświadczyłam tego na sobie.
A tak wogóle co tu się dzieje??? Gdze nasz zawsze miły nastrój.Może tu trzeba co nieco posprzątać???
|
Novi już miotłę wzięła.
Castrolku - ja mam tę grudkową mezo - to fakt, że dwa - trzy dni masz takie bąbelki, ale potem one znikają, a podobno ta grudkowa jest skuteczniejsza.
Jak synek ?
|
|
|