Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - jak pomóc przyjacielowi po tragicznej śmierci kobiety?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-04, 21:55   #1
dominikadam
BAN stały

jak pomóc przyjacielowi po tragicznej śmierci kobiety?

Dzięki mej ukochanej wylądowałem na tym forum i widzę że dość wiele fajnych porad tu się znajduje.

Sytuacja, która mnie dobija to fakt zupełnego nieposkładania się mentalnie mojego przyjaciela z czasów licealnych po tragicznej śmierci narzeczonej.

Totalnie skrócony zarys sytuacjisza i jedyna dziewczyna z jaką uprawiał seks, totalnie w nią zapatrzony, dbał o nią, byli ze sobą osiem lat, miał się oświadczać po zdaniu egzaminu prokuratorskiego i...

wypadek. śmierć na miejscu. dziewczyna miała 24 lata.

od jej śmierci - późny wrzesień, B jest totalnie załamany, nigdzie prócz pracy nie wychodzi, co chwila znajduje wymówki. Przez dwa miesiące miał na gg opisy - m. dzięki za wszystko tylko dlaczego tak krótko. teraz nawet na gg nie wchodzi, telefonów nie odbiera, jak człowiek go złapie na domowym to udaje że jest wszystko ok proponuje spotkanie a potem się z tego wycofuje.

Co zrobić? to serio świetny facet. na razie ma fazę - nigdy nie tknę nikogo, choć miał już też - tylko w słowach - chce nadrobić czas i szaleć.
dominikadam jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując