Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - jak pomóc przyjacielowi po tragicznej śmierci kobiety?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-04, 21:14   #3
Fryciaaaak
Raczkowanie

Dot.: jak pomóc przyjacielowi po tragicznej śmierci kobiety?

Cytat:
Napisane przez dominikadam Pokaż wiadomość
Dzięki mej ukochanej wylądowałem na tym forum i widzę że dość wiele fajnych porad tu się znajduje.

Sytuacja, która mnie dobija to fakt zupełnego nieposkładania się mentalnie mojego przyjaciela z czasów licealnych po tragicznej śmierci narzeczonej.

Totalnie skrócony zarys sytuacjisza i jedyna dziewczyna z jaką uprawiał seks, totalnie w nią zapatrzony, dbał o nią, byli ze sobą osiem lat, miał się oświadczać po zdaniu egzaminu prokuratorskiego i...

wypadek. śmierć na miejscu. dziewczyna miała 24 lata.

od jej śmierci - późny wrzesień, B jest totalnie załamany, nigdzie prócz pracy nie wychodzi, co chwila znajduje wymówki. Przez dwa miesiące miał na gg opisy - m. dzięki za wszystko tylko dlaczego tak krótko. teraz nawet na gg nie wchodzi, telefonów nie odbiera, jak człowiek go złapie na domowym to udaje że jest wszystko ok proponuje spotkanie a potem się z tego wycofuje.

Co zrobić? to serio świetny facet. na razie ma fazę - nigdy nie tknę nikogo, choć miał już też - tylko w słowach - chce nadrobić czas i szaleć.

Może czasami kup piwo i do niego idź bez zapowiedzi? Myślę, że nie powinien Ci odmówic. Byc może kiedyś będzie Ci wdzięczny, że byłeś, kiedy potrzebował wsparcia.

Jeżeli się nie uda.. pozostaje czekac.

Edytowane przez Fryciaaaak
Czas edycji: 2009-01-04 o 21:16 Powód: Dopisek
Fryciaaaak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując