Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-04, 21:14   #4809
Reese
Zakorzenienie

Dot.: Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. VII

Jestem Byłam na imieninach u babci i mieliśmy z bratem powrót z przygodami. Co 200 metrów stop bo silnik nam sie grzał, masakra, dymiło się okropnie, zamarzły mi kolana i palce u stóp

Cytat:
Napisane przez joanaros Pokaż wiadomość
Witam
Wróciłam, czuję się jakby mnie na forum rok nie było a nie 2 tygodnie. Chyba nie nadrobię waszych postów
ojojoj działo się działo Ekscytujące historie miłosne to temat przewodni
Oprócz tego torebki, maseczki, kremy, odżywki do rzęs....

Cytat:
Napisane przez AsikS Pokaż wiadomość
Wróciłam.
Byłam na basenie, potem zrobiłam spacer z Rodzinką. Przeszliśmy ponad 10 km. Było cudnie, śnieżnie. Potem spotkanie ze znajomymi. Teraz przyszedł do mnie kolega, więc tylko się melduję że jestem i znikam.
ale ty jesteś rozrywana

Cytat:
Napisane przez AsikS Pokaż wiadomość
Staram się prowadzić aktywny tryb życia. W lecie rower, biegi, w zimie turystyka piesza.
czuję się zawstydzona Od jutra moi koledzy w pracy zaczynają dietę i siłownię więc ja zaczynam trening z płyty od Hihi

Cytat:
Napisane przez bmoniq Pokaż wiadomość
Cześć
wróciłam na łono domowe po koszmarnej 6 godzinnej podróży znad morza....ale nareszcie się wyspałam w swoim łóżeczku, nadrobiłam wątki i sama nie wiem od czego mam zacząc zamawianie? maseczki , torebki czy cos z feel...
przezrażona jestem
wszystko po kolei

Cytat:
Napisane przez Serenite_ Pokaż wiadomość
Ja miałam miniaturę tego kremu Clarinsa i nie zachwycił mnie, taki zwyczajny...
a to szkoda że niefajny bo już się na niego napalałam

Cytat:
Napisane przez phdwao Pokaż wiadomość

a tu fota pierściona
boski

Edytowane przez Reese
Czas edycji: 2009-01-04 o 21:58
Reese jest offline Zgłoś do moderatora