Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Scent Bar VII
Wątek: Scent Bar VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-04, 22:53   #785
Twitter
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar VII

Cytat:
Napisane przez tulipanka Pokaż wiadomość
Powiedz mi, po co ten post? Bo jeśli zależy Ci na rozwiązaniu problemu, to dlaczego nie napiszesz do Złosia, który punkty Ci przyznał i nie opiszesz całej sytuacji? Tutaj Złoś tego nie przeczyta, na Perfumach raczej nie bywa zbyt często. Chcesz mnie pokazać w złym świetle? Pokazuj, trudno, jakoś przeżyję. Zaryzykuję stwierdzenie, że nie wszyscy mnie jednak "znielubią" po takim poście Chcesz zrobić z siebie ofiarę? Jeśli tak, to dlaczego moim kosztem (bo jakby nie patrzeć, stawiasz w tym momencie moją osobę w złym świetle)
Jestem osobą, którą naprawdę ciężko wyprowadzić z równowagi, dlatego jeśli podejrzewasz, że poprosiłam Złosia, żeby Cię jakoś ukarał, bo dyskutowałaś ze mną, to się mylisz. Jestem moderatorem już dość długo i wlepianie punktów karnych naprawdę nie jest dla mnie jakąś szczególną frajdą...
Jeśli punkty zostały przyznane niesprawiedliwie, to zawsze można je odwołać. Tylko zamiast się biernie skarżyć na brak sprawiedliwości, trzeba coś kosntruktywnie zrobić. Wtedy można coś zmienić. Tak jak w demokracji, o której ciągle piszesz.

dziękuję
Zapytam przez upartą ciekawość i żeby było jasno, bez ukrytych, złośliwych podtekstów skierowanych do kogokolwiek: skoro Złośliwiec prawie nie bywa na Perfumach, to jakim cudem wyłapał post Edyty i wlepił jej pkty?