Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Scent Bar VII
Wątek: Scent Bar VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-04, 22:04   #787
irkax
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar VII

Cytat:
Napisane przez edytapa68 Pokaż wiadomość
Dziewczyny! Ale mi cisnienie wzrosło(mam nadciśnienie) i głowa rozbolała!!! Właśnie przeczytałam wiadomość-upomnienie od Złośliwca,że robie sobie tanią reklamę na Wizażu!!!.
Cyt.
"Upomnienie za spam? Jest wyjście- tania reklamana na forum MikroReklama w MicroCenach."
A chodzi o to,że w perełkach wystawiłam I Love Love i na pytanie jednej z wizazanek czy to na pewno oryginał, odpowiedziałam,ze "nie wiem,ale można zapytać sprzedajacego o numery seryjne"
Wszystkich informuje,że nie jestem envik86,zainteresowanym moge podać swój nick z Allegro. Niektóre Wizażanki wiedza jaki! Jest to jawna zemsta za polemikę z Tulipanką. Jest to haniebne oszczerstwo!!! Nie moge przejść obok tego obojętnie,bo godzi to w moje zasady moralności i uczciwości!!! Chcę tu być,ale nie za wszelką cenę! Minęły czasy komunizmu,że wszyscy,jak te papugi, mówiły jednym głosem! Nie naruszyłam regulaminu, tylko po rozmowie z Tulipanka zrobiłam jednego off topa,i w obronie swojej napisałam,że jej też sie zdarzyło...
Edyto a tą wiadomość od Złosia to dostałaś na PW czy gdzie? Bo to dziwne bardzo dla mnie.
Kartkę masz wlepioną za ogólne nie zastosowanie się do regulaminu, a nie za spam czy reklamę.
Może zamiast się unosić, krzyczeć (wykrzykniki, duuużo wykrzykników, oznaczają krzyk), na spokojnie napisz do Złośliwca żeby wyjaśnić sytuację.
Gdyby to Tulipanka wlepiła Ci punkty, to mogłabyś to wyjaśniać z nią, ale w takiej sytuacji musisz się zgłosić do tego, kto Ci punkty wlepił.

irkax jest offline Zgłoś do moderatora