2009-01-04, 23:32
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Borago Officinalis
Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80
podoba się delikatnie i świeżo aczkolwiek mam wrażenie że kreseczka troszke nierówna
|
dziękuję kreska jest faktycznie nierówna, ale i tak ledwo ją odratowałam, bo było jeszcze gorzej wciąż ćwiczę 
Cytat:
Napisane przez wirlandia
pięknie, taki delikatny makijaż... 
|
dziękuję 
cieszę się że Ci się podoba 
Cytat:
Napisane przez betibeata7
Mnie się bardzo podoba, tylko kreseczka nie bardzo, jest ładnie wywinięta , równa, tylko postrzępiona u góry- do poprawki 
|
dziękuję o przeprawie z kreseczką napisałam już wyżej a następnym razem poprawię się 
Cytat:
Napisane przez Basia8212
Ależ świetna inspiracja,pięknie,kresec zka jest do poprawki jak już wspomniały dziewczyny,ale i tak slicznie 
|
dziękuję Basiu kreska j/w 
Cytat:
Napisane przez milka28
Ładny, delikatny makijaż  . Tylko jak dla mnie również ta kreseczka troszke zbyt "agresywna" - delikatnie do poprawki
Generalnie makijaż prezentuje się pięknie, a Ty w nim ślicznie wyglądasz 
|
dziękuję kreska j/w 
Cytat:
Napisane przez milamili
Zgadzam sie z dziewczynkami jest pieknie i bardzo kobieco troszke popraw kreseczke i bedzie calkiem extra 
|
dziękuję 
Cytat:
Napisane przez Lemirka
o kresce już powiedziano, reszta super 
|
dzięki 
Cytat:
Napisane przez caya
ślicznie jeszcze tylko kwiaty we włosy... ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
|
dziękuję cay'u jak wychoduję na wiosnę ogórecznika to będzie z kwiatami we włoskach 
Czas edycji: 2009-01-04 o 23:34
|
|
|