Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Co zrobiłam źle ? :( Jak to naprawić ??
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-12-11, 17:54   #1
miiee
Rozeznanie

Co zrobiłam źle ? :( Jak to naprawić ??

Dziewczyny dół totalny. Robię sobie kwasy. Po 4 był efekt niesamowity skóra pojaśniała, grudki uległy zmniejszeniu, wchłonęły się.. Potem miałam oczyszczanie i robiłam następne kwasy 5 i 6. I mam okropne pogorszenie się skóry. Gule na brodzie bolące, grudki powstają, zaczęłam wyciskać. Nie wiem od czego mogła się pogorszyć skóra. Może to od tego, ze na jednej imprezie spaliłam z 6 papierosów (nie palę wcale - głupi wybryk), może dlatego, że najadłam się ostrych potraw? ( A nie jadłam od wielu miesięcy ) może to od tabletek hormonalnych, co wzięłam (po-men)?, może bo zasnęłam w makijażu...? A może to wszystko tak ze sobą zadziałało, że krach na mojej naprawionej twarzy... Jestem załamana. Nie wiem co teraz robić? Dodatkowo mi choruje wątroba, może ona podtruwa cały organizm i jeszcze te hormony?? Co teraz zrobić poradźcie? Na twarz nic nakładać nie mogę..? Pić bratka też nie mogę, bo wątroba chora... Co teraz...???
miiee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując