Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lubelskie Panny Młode cz. IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-05, 00:47   #1993
silia82
Raczkowanie

Dot.: Lubelskie Panny Młode cz. IV

Cytat:
Napisane przez MistrzyniWKochamCieMisiu Pokaż wiadomość
Hmmm.... w tym tygodniu natknęłam się na płytę ze ślubu w Bosmanie z sierpnia 2008 i powiem szczerze, że nie zrobiła na mnie wrażenia. Do Bosmana nie mam zastrzeżeń oprócz tego, że ciemno było od samego początku (wydaje mi się ze nie ma tam okien) i to sztuczne światło na kamerze - jakoś tak ponuro wyglądało, ale co w rzeczywistości to nie wiem, byłam tam tylkop rzelotem- jak sale oglądałam... A może to przez to wesele i cały ogląd na nie para młoda nie była zadowolona, ni krzty radości i szcęścia - zamiast w kościele i pierwszym tańcu patrzeć sobie głęboko w oczy -to rozglądali się dookoła po gościach. Unosił się w powietrzu wszechobecny marazm...
Zapewniam Cię, że są tam okna A co do tego, że ciemno - może to wina kamerzysty i jego oświetlenia? Jak możesz to podaj mi jego namiar na priv - tzn, chcę się upewnić, że mam innego
Cytat:
Napisane przez klementyna1 Pokaż wiadomość
Wszystkie chłopy takie...Wczoraj bylismy na małych zakupach z Tztem Tesciową i staneliśmy na chwile przy garniturach, ogladamy, odwracam sie, a Tzta nie ma! juz w samochodzie siedzi...;pPowiedział, że zdąży sie jeszcze w kwietniu kupic;p Oczywiście jest konflik on chce jasny, a ja ciemny;p Na szczęscie mam po swojej stronie Mame i Teściówkę;p A co do krawata czy krawayki to sama nie wiem;p
Kilka z Was pisze, że tż nie są zainteresowani kupnem garnituru - mój mi każe wybrać jak najszybciej suknię, by wiedział za jakim kolorem gajerka ma się oglądać, a właściwie za jaką nitką, że to tak nazwę, bo garnitur ma byc czarny, ale albo ze srebrną albo złotą nitką. Wszystko zalezy ode mnie i mojej sukni Co do jasnego garnituru - są ładne typowo slubne, ale co póżniej z takim gajerkiem zrobic? Bo na inną okażję nie posłuży, a czarny zawsze można później gdzieś ubrac. Co do krawatów - uważam, że ładniej wygląda kamizelka z krawatką. Bardziej elegancko i wytwornie.

Cytat:
Napisane przez oshinek Pokaż wiadomość
Co do szycia ewentualnie myślę o Pani z salonu Yvette na Bernardyńskiej - wydaje mi się, że zna się na swoim fachu.
Byłam dwa razy w okolicach tego salonu i było dwa razy zamknięte - kiedy oni pracują?? Chciałam tam zajrzeć, bo zachwalałyście suknie a mi się nie udaje
silia82 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując