Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Masz 20-30 lat? Chcesz schudnąć 5-10 kg? To jest wątek dla Ciebie :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-05, 00:50   #34
neverme
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Dot.: Masz 20-30 lat? Chcesz schudnąć 5-10 kg? To jest wątek dla Ciebie :)

To zaczynamy...
Mam 20 lat,studia dzienne dość wymagające i pochłaniające trochę czasu dziennego i niestety nocnego co za tym idzie siedzący tryb życia.
Wzrost 175cm, waga straszna 85 kg po święta, przed nimi było z 8 kilo mniej także trzeba się wziąć do pracy. Regularny wysiłek to tenis ziemny 1,5h co tydzień, ale za mało.
Plan codziennie 1 godzina wysiłku fizycznego,a pod względem żywienia oczywiście makaron,ziemniaki,pieczyw o,słodycze,napoje gazowane,alkoholowe i moja kochana kawa idzie w zapomnienie....nastał czas wody i soku pomidorowego, tak na marginesie pomidory dobrze działają na odchudzanie
Nie powinno być źle jestem optymistycznie nastawiona,może i przy okazji zbliżającej się sesji z tyloma zaliczeniami od nauki i stresu pójdzie troszkę kilogramów 1 lub 2.
Życzę powodzenia i wytrwałości wszystkim wam dziewczyny....wasze kilogramy do zbijania przy moich na pierwszy rzut oka wydaja się banalne,ale domyślam się ,ze zawsze trudno jest zbić każdy kilogram ,także będzie ok.
neverme jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując