2009-01-05, 00:04
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
Cytat:
Napisane przez agolek
ja wlasnei czekam az sie moja rybka ugrilluje w piekarniku na kolacje  do konca stycznia jak nie zrzuce tych dodatkowych kilogramow to zastrzele/powiesze/utopie 
|
na pewno zrzucisz, ani się obejrzysz a zabijać się zabraniam 
Cytat:
Napisane przez agolek
Ogladalyscie film The Women z Meg Ryan? film o kobietach i dla kobiet,ani jeden facet sie w nim nie pojawia i ponoc cala ekipa krecaca film byly tylko kobiety
szczerze polecam, fantastyczny film, zwlaszcza po ciezkim dniu. Daje wiare w ludzi
|
muszę obejrzeć koniecznie 
Cytat:
Napisane przez yerba
Ja jednak się skusiłam i uzylam dziś bardzo lekkiego rozjasniacza (jestem jasna blondynka, tylko na zime zwykle mocno ciemnieje i mam taki nijaki kolor  ). Rozjasniacz taki slaby ze praktycznie nie zmienil mi koloru, ale dodał delikatnie blasku  Dobre i to 
|
mnie też właśnie chodzi o jedynie lekkie podkreślenie kolorku 
Cytat:
Napisane przez yerba
ulala, u mnie calkiem cieplo, wiec bylam na spacerku. Ale mamy tu jakis centymetr sniegu, więc jest przynajmniej ladnie, nie tak szarrrrro jak to zimą zwykle.. 
|
może się zamieńmy na pogodę
u mnie nadal sypie, już wszędzie biało, nawet główna droga zasypana (a drogowcy sobie śpią )
Cytat:
Napisane przez yerba
Ewuś, miłej nauki 
|
a dziękuję 
miła nie była i zabierałam się do niej jak pies do jeża no ale coś tam zrobiłam 
Cytat:
Napisane przez yerba
Ewusia - slicznie wygladałas. No i wogole sliczna jestes 
|
dziękuje Kochana 
Chyba powoli mykam do łóżka bo i tak dziś już nic mądrego nie wymyślę obym jutro jakąś większą wenę złapała, bo trochę roboty mam, a leń się zadomowił i nie chce sobie pójść 
dobranoc
|
|
|