Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Najładniejszy hip hopowiec
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-12-11, 18:07   #114
Smile_Smile
BAN stały

Dot.: Najładniejszy hip hopowiec

Cytat:
Napisane przez malami21
czytac ze zrozumeiniem to ja potrafie...hahahah ...ja poprostu odpowiedzialam na twojego posta.....sama sobei zaprzeczasz.... chyba ze zle sie wyrazilas...i troche inaczej ten post zabrzmial niz powinien ?

sama napsialas ze pezet nie..a fuu bo jest chudziutki i wogole...to Twoje slowa... ja sobei tego nie wymyslilam...i w tym zdaniu akurat nei chodzilo ci o charakter?! a co do malolatek i hoteli.......widzialas jak wbijal tam z ktoras czy tylko kolezanka kolegi cos tam wspomniala.....zreszta to ich sprawy co robia po koncertach....nei mi to oceniac...
napsialas ze texty sokola sa 'prawile' .itd..wiec ocenilas.....jakby nie bylo

w tym 'zdaniu' ; mialam stycznosc,pare razy lub mniej,wieksza lub mniejsza..' nei wiem ocb....to miaolas stycznosc z nimi czy nie....bo wiesz na koncertach to pare setek ludzi ma z nimi stycznosc......
swoje zdanei mozesz miec.jak najbardziej__ja niczego ci nei zabraniam....
na przyszlosc nei krzycz....bo tego nei lubie....

p.s
maloletnia 'fanka' to jzu nei jestem...pozdrówki...
Jestem pelna podziwu dla tego ze nie jestes juz małolatenią fanką
Tak pezet mi sie nie podoba bo jest chudy
a inna sprawa ze ma gupi charakter. nie patrze tylko na wyglad.W przeciwienstwie do ciebie
Zadna kolezanka kolegi nic nie wspomniala ,nie wiem skad masz takie wiadomosci
Jesli juz tak bardzo cie to interesuje to zdarzylo mi sie byc na afterach po koncertowych w hotelu,czy imprezkach innych tego typu i dlatego tak pisze,byla to wiadomosc z pierwszej reki A widok np.pezeta z 14 latka wbijajacego do pokoju po prostu budzi smiech.I u mnie tez wzbudzil. A piszac "stycznosc" nie mialam na mysli pare setek ludzi na koncertach,tylko stycznosc taką normalną,po prostu,nie wiem co w tym dziwnego(???) Co w tym dziwnego ze znam pare takich osob nieco blizej,jesli juz tak bardzo chcesz wiedziec,i mam swoje zdanie na ich temat???? Nie rozumiem cie,co cie boli??
Teskty sokola... nie potarfisz zrozumiec ironii? TEN tekst byl bardzo "prawilny" hehe w porownaniu do tego co nagrywa na plytach... innymi slowy... co innego na plytach a co innego na prawde
To fakt ze ich sprawy co robia,ale dzieki temu widac jacy sa naprawde,od drugiej strony.Nie bede sie kierowac tylko zdjeciami plakatow.
I przepraszam jesli cie to boli ze ktos zna tą drugą strone (defacto nie rozumiem czemu sie do tego przyczepilas i czemu akurat to zwrocilo twoja uwage) Obronczyni hiphopowcow sie znalazla?? hehe
P.s krzyczec sobie moge i bede kiedy chce. Rada na przyszlosc: nie czytaj jesli ci nie pasuje.Proste Koniec mojej wypowiedzi w tym temacie bo szkoda czasu.Pozdrawiam

Sorrki za tego posta i jego tresc ale ktos tu domagal sie szczegolowych wyjasnien
Smile_Smile jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując