Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Największe Wizażowe Gaduły - Panny Młode 2009, cz. VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-05, 08:10   #4857
Daysy85
Zakorzenienie

Dot.: Największe Wizażowe Gaduły - Panny Młode 2009, cz. VII

Cytat:
Napisane przez olala22 Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny Jestem nowa i mam nadzieje ze mnie przygarniecie Tez jestem Panna Mloda 2009 a dokladniej 10.10 2009
Witaj wśród nas
Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
Rosette, fajne butki, ale dla mnie za niski obcas o 2 cm.

Dziewczyny, TZ o 10 nie przyjechal, nawet sie nie odezwal. Poszlam do dziadkow. Wrocilam o 16 i jak tylko weszlam do domu to zadzwonil tz (telefon zostawolam w domu bo bateria mi sie rozladowala). powiedzial, ze byl u mnie, zebym sie nie martwila, ze ktos sie wkradl czy cos. Pojechal juz, ale sie pyta czy pojade z nim do jego brata. Powiedzialam, ze nie. To powiedzial "narazie" i sie rozlaczyl. Glos mial lekko skruszony a ja dalej wkurzony. Niemniej przykro mi, bo przez te dwa dni co go nie bylo chcialam z nim pogadac i ew. pojechac do jubilera zamowic obraczki,a tu znowu nie bedzie mogl wziac wolnego i z zalatwiania nici... Mielismy pojsc do sklepu, bo mial mi kupic torebke (jako dopelnienie prezentu swiatecznego), ale bracia byli dla niego wazniejsi... Jak zwykle naobiecuje a pozniej odwraca kota ogonem, ze to moja wina.
Ale on jest niepoważny,weź zacznij zachowywać się tak jak on może wtedy zrozumie jak to miło.
Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
dobry wieczór!! pamieta mnie ktos jeszcze?
wooooooow Babo a gdzie żeś była jak Cie nie było????

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
oj tak ja mocno podziwiam !! chłopa bym zlała wałkiem normalnie haha

witaj

witaj z nami Panno Młoda

no jasne, że ja !

no właśnie lipcowe :haha

no wszystki 2009 najlepsze !

a mi się narobiło smutków dzisiaj...a mianowicie teraz wieczorem...
przyjechałam od babci...
szykuje sie powoli do pracy na jutro
a tu sms
nie przychodz do pracy...szef nie przedluza z toba umowy

ja sie staralam flaki wyprowalam

a ten woli kolejna osobe wziasc na staz i placic 300zł miesięcznie niż przedłużyć mi umowę bo wtedy musiał by ponad 1000zł mi płacić na stałe

ale podłamałam się...bo się starałam...a tu na rano miałam iść jutro do pracy...smsa dostaje, że mam nie przychodzić, że mi nie przedłuża

ale najgorsze jest to ze pisalam test w pracy i zdałam go...miałam jechać na szkolenie i dostać swoje kody..miałam tylko 2 błędy na 30 pytań...a wszystkie podchwytliwe...

glowny menger orange mnie chwalil

ten szef moj nawet zadzwonil i mi gratulacje przez tel

a tu nagle takie cos

jestem załamana

aż płakałam
Jaaaki cham! A weź go olej i to on będzie kiedyś żałował jak natrafi na takiego pracownika , który się opierdzielać będzie labo coś!
Cytat:
Napisane przez 6Anula9 Pokaż wiadomość
Witajcie
dziewczyny dopiero teraz znalzlam wasze forum moj slub 15 sierpnia 2009 czy moge sie dolaczyc?
Witaj! fajnie że będziesz z nami

Kasiaher to nieprawda z tym 300 zł ja tam kiedyś na 30 zł zrobiłam!
No przecież nikt nie będzie Cię zmuszał że musisz koniecznie na tyle zrobić zakupy.

Edytowane przez Daysy85
Czas edycji: 2009-01-05 o 08:12
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora