Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-05, 09:24   #4857
bmoniq
Zakorzenienie

Dot.: Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. VII

Cytat:
Napisane przez leana1 Pokaż wiadomość
prosze o dokładny opis co robisz? i co połykasz
Cytat:
Napisane przez hihi Pokaż wiadomość
Kopenhaską to ja osobiście uwazam za samobójstwo, ale podobno niektóym służy

Tabletki jakie?
I co to za dieta morska?
że to dieta morska dowiedziałam się właśnie od Guaranki you eat everything you can see jesli dobrze zapamietałam, czyli po naszemu żrę wszystko
a tak na prawdę to nic mi się nie chce jeść a przynajmniej w bardzo małych ilosciach jem.
Te tabletki to meridia 15. Stosowane są przy leczeniu otyłości niby ale ja nie byłam otyła i moje koleżanki też nie. Jest na receptę ale w wielu aptekach można kupic bez. Cena z lekka straszy w zalezności od apteki oczywiście od 60-150 zł za 30 tabletek. Na prawdę po miesiącu masz około 4 kg mniej. Spalaja tłuszcz więc przy wysiłku fizycznym ( zalecanym) efekt może byc lepszy. Ja właściwie zastosowałam je do nauki i lepszego zapamiętywania. Niektórzy na forach porównują jej działanie do amfy bo ma jakiś podobny składnik albo ten sam. Super przyswajałam wiedzę nie byłam zmęczona psychicznie nauką i najważniejsze zdałam egzamin kobylasty. I schudłam wtedy 8 kg w 2 miesiące. Jedyny mój skutek uboczny to suchośc w ustach. Piłam kawę z cisnieniem nic mi sie nie działo. Przy pierwszym opakowaniu i po 2 tabletkach miałam ból głowy ale niezbyt dokuczliwy. Mojej jednej koleżance natomiast nie słuzyły miała wszystkie wypisane skutki uboczne...... Poznałysmy je bo kumpela przybrała po anty....i przepisała jej lekarka. Jak macie inne pytania to odpowiem.

Co do kopenhaskiej to niedobrze mi sie robi na sama mysl o niej i juz nigdy więcej bo w sumie nie mam takiej potrzeby ale efekt był extra w 13 dni.