Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Plotkowy dla dietetyczek :) V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-05, 10:54   #2674
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V

Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość

no obys miala racje,poki co to mi idzie jak kwadrat pod gore a na dodatek przed okresem jestem i sie czuje wieeeelka..
nawet jak się tak czujesz to zapewne nie wyglądasz
Cytat:

Ewcia rewelacjnie wygladalas!!jaka ty masz firgurke!! mowilam Ci juz, ze cie nie cierpie?
nie cierpisz mnie?
dziękuję ślicznie

Cytat:

no ale u was widze bialono i jakie temperatury!Mama pisala mi wlasnie ze Zielona Gora biala i sypie ciagle

milego dnia wam zycze i uwazajcie zeby was nie zasypalo
mnie to chyba nie zasypie, mam nadzieję ale i tak nie lubię jak tak śnieg pada i pada, na szczęście jutro ma przestać (i będzie minus 15 )

Cytat:
Napisane przez madame_apple Pokaż wiadomość

też się skusiłam i zajrzałam
Ewuś, zgadzam się z Tamo Lachon z Ciebie
dziękuję

Cytat:

eeeee nic nie kupiłam...nic nie znalazłam ciekawego...także udane zakupy wciąż przede mną
no na bank, pewnie następne będą udane
Cytat:
ech ja też bym chciała u siebie, ale z racji studiowania w 3mieście chyba na razie nie mam na to szans... a tak już mnie męczy mieszkanie z rodzicami, mimo że ostatnio nie mam z nimi złych kontaktów...
denerwują mnie już nawet pytania w stylu: "o której wychodzisz? o której wracasz?".... grrrr
no dokładnie o to mi chodzi tutaj jestem przyzwyczajona ze nikogo nie muszę pytać o zdanie, mogę sobie wstawać, kłaść spać, robić na obiad co zechcę, a w domu to jednak zawsze jakaś tam kontorla jest
Cytat:
uuuuuuu superanckie fotki Śliczności

Cytat:

mam to samo... taaaaaak mi się nie chce, tak nie mogę się zmobilizować, zła jestem na siebie
i ja znowu jestem na siebie zła bo spałam do 10.30 no i pół dnia mi znowu uciekło, co za leń ze mnie
Cytat:
Źle się czuję, głowa mnie strasznie boli - chyba coś z ciśnieniem... a zaraz muszę jechać i to na WF! Możecie sobie wyobrazić jak bardzo mi się chce... Później teoretycznie mam jeszcze lektorat, ale zważywszy na podłe samopoczucie jeszcze się zastanowię czy się na nim pojawić.
Źle mi i fizycznie i psychicznie. Fatalny początek Nowego Roku

coś mi się zdaje ze większość osób tak ma... za długie ferie były i się wszyscy odzwyczaili od uczelni jakoś się rozkręcimy... oby
Cytat:
Napisane przez yerba Pokaż wiadomość
U mnie dzis juz moze ze dwa cm sniegu i slonce... Tez chce zeby u mnie sypało i sypało...
hihihi, masochistka

Cytat:
Napisane przez malinka_86 Pokaż wiadomość
daję znać, że jakoś dycham jeszcze i spadam się pakować do Kielcowni
no to miło że dychasz udanego pakowania

Po moim skandalicznym zaspaniu trzaby ruszyć sie w końcu i coś robić.. właściwie to powinnam się uczyć ale w mieszkaniu bałagan, torby nie rozpakowane... chyba jednak sprzątanie będzie

miłego dnia

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora