Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - ja albo sport
Wątek: ja albo sport
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-05, 12:14   #6
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Dot.: ja albo sport

Spróbuj zrobić tak, jak radzi Aggie - jeśli on dzień w dzień ogląda mecze, to Ty się zajmij sama sobą i wyjdź bez niego - nie melduj mu się przy tym co 10 minut, nie opowiadaj dokładnie, może po paru razach się wreszcie zastanowi co porabia jego dziewczyna, kiedy on się gapi na koszykówkę. Jeśli nie masz ochoty wychodzić wciąż do knajp czy na imprezy, to po prostu zajmij się czymś w domu, poczytaj, obejrzyj coś przyjemnego, zaproś do siebie przyjaciółkę, poucz się, popracuj, posiedź w necie, porozmawiaj z kimś - cokolwiek, byle nie czekać smętnie aż on skończy oglądać i łaskawie oderwie się od TV.
Wtedy będzie szansa, że sam zwróci na Ciebie większą uwagę, przy odrobinie szczęścia przemyśli dlaczego się oddaliłaś i może dojdzie do wniosku, że woli spędzić czas z Tobą, niż oglądać mecze.

Jasne, że każdy ma swoje hobby, ale gdyby mi facet dzień w dzień mówił, że nigdzie nie wyjdziemy, nic razem nie obejrzymy, bo on musi teraz zaraz obejrzeć dwa ważne mecze, to by mnie szlag trafił.
Tak jakby kobieta olewała TŻta, bo ona MUSI obejrzeć trzy odcinki superważnej telenoweli... Lecącej codziennie.
Szczerze, ILE może być tych WAŻNYCH meczy w tygodniu, poza sezonem?

Edytowane przez Lexie
Czas edycji: 2009-01-05 o 12:17
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując