2009-01-05, 11:37
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Granat
Cytat:
Napisane przez marioladabr
Dzięki dziewczyny i już troszkę się tłumaczę
Taki trochę miałam zamysł żeby tam jaśniejszy cień położyć (w załamaniu) ale sama widzę, że nie za dobrze to na zdjęciach wygląda, jakby makijaż był znoszony. Na żywo jakoś tak lepiej to odbierałam.
Taki kolor uzyskałam właśnie poprzez nałożenie dwóch cieni - najpierw w kremie a później prasowanego. Sam prasowany nie daje mi takiego nasycenia (albo nie umiem ich nakładać)
Co do wew. kącika to nie mogę się przełamać, żeby mocniej zaznaczyć dolną powiekę i stąd ten pomysł na złoto. Następnym razem spróbuję ciemny wyciągnąć do końca.
Co do kosmetyków, to już gdzieś o nich pisałam. Sonia Colour Colection firmy Forever Living. Dostępne tylko poprzez sprzedaż bezpośrednią. Kosmetyki na naturalne o dużej mineralizacji i z dodatkiem aloesu i innych mikroelementów. Uwielbiam przede wszystkim róże i korektor.
|
Kolor jest naprawde piękny,Ty ślicznie wyglądasz,makijaż ok oprócz tego rozgraniczenia jak już caya wspomniała jest naprawde śliczny
|
|