2009-01-05, 12:38
|
|
|
BAN stały
|
Dot.: ja albo sport
Cytat:
Napisane przez tinafey
Dzień dobry jestem nowa, i nie wiem czy podobny wątek, już tutaj był, ale zaryzykuje.Mam obecnie jeszcze 18 lat, w lutym skończe 19, a mój chłopak skończy 21 w lutym, problem mam taki że ciągle ogląda telewizje, i mecze sportowe.Nie moge narzekać ze względów, tego co robi w domu, bo zawsze u mnie sprząta i wypucuje wszystko na błysk, bo ma na tym punkcie manie.Ale jak chce z nim wyjśc, czy coś to mówi że ma ważny mecz, i po nim może wyjdziemy, albo coś porobimy.Nie wiem czy mam mu zakazywac oglądania, lub coś podobnego.Jak wy sobie radzicie z tym, bo to że facet lubi sport, to nie jest nowośc prosze o pomoc.
|
ale chyba nie ogląda tych meczy codziennie???A ty chcesz wyjść na spacer?? Jeśli nie,to wyluzuj troche,zrozum że facet lubi i mu tego nie zabraniaj bo i tak na złość może ci potem robić że będzie oglądał.Ok,rozumiem co za dużo to niezdrowo,a ty inaczej chcesz spędzić z nim czas to z nim porozmawiaj że wolałayś abyście sobie poszli na spacer zamiast siedzieć przed tv,a on może sobie nagrać mecz.
|
|
|