2009-01-05, 11:39
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Kozaki EMU nadal modne?
Cytat:
Napisane przez emilka_t
a mozesz wrzuc w nich foty?bylabym wdzieczna 
|
Niestety matildy zostały mi skradzione! tzn moja sis uznała że bez nich nie wyjedzie do austrii, i po długich negocjacjach dałam jej je, ale oczywiscie zostawiła mi kase na nowe, bo jej zależało na czasie, więc od wczoraj już sie rozglądam na allegro za nimi. ale cóż na pocieszenie mam przecież też nowe BROnty LO więc jakos sobie radze Jak tylko kupie znów matildy to rzuce foto Narazie dodam kilka zdj bronte LO
Cytat:
Napisane przez Sweet :)
|
ja nie mam takich z deezee, kupilam takie same z atmosphere na allegro, chodziłam w nich czasem ubiegłej zimy i powiem szczerze "ciepło" jest w nich w zimie,(ale i tak nie ma porównania z orginałami! ) ale przemakają niestety :/ tzn na mróż/śnieg bym poleciła ale nie na chlape :P
Cytat:
Napisane przez wspaniala
poza tym, to jak u Was bylo z rozmiarem? bo jak pisalam wczesniej, u mnie stopa jest na styk i sama nie wiem w jaki sposob ma sie ubic futerko  ? niektore z Was pisaly, ze braly o 2 nr mniejsze i sa ok, a nawet troche luzne, a tu tak u mnie na styczek, nie ze cisna czy cos, ale boje sie, ze powstajace napiecie przy chodzeniu, moze je szybciej zniszczyc  (prosze o slowa otuchy  ).
|
No oczywiscie ze trzeba kupić mniejsze ja z doswiadczenia kupuje mniejsze i potem naprawde sie rozchodzą
ALE.. taka mała dygresja... widziałam całkiem niedawno dziewczyne w EMU- dodam że w orginalnych! i... chyba rzeczywiscie miałą je za małe, bo aż zwróciło moja uwage to że tak strasznie ostawał jej "palec" tzn, nie wiem moze kupiła 2 rozm za małe/ wziela mlodszej siostrze albo ubrala za grube skarpety, ale wyglądało to dosć"nietypowo" ale co do tego co pisała kiedyś Wspaniała, to ja stwierdzam ta dziewczyna miala je zdecydowanie za małe, bo nawet tak "dziwnie szla jak by ją cisły ale.. nie zrobiłą sie jej dziura hehehhee czyli no cóż można powiedzieć... porządne są te nasze EMU! :P
|
|
|