2009-01-05, 14:23
|
|
Organizatorka
|
Dot.: zakupy na Coastal Scents
Cytat:
Napisane przez vril
|
mam nadzieję, że komuś się to przyda... Dzięki 
Cytat:
Napisane przez agool
Właśnie planuję zakup pędzli na CS i to zestawienie to dla mnie jak prezent
Cathy bardzo, bardzo dziękuję za to zestawienie 
|
Nie ma sprawy- przynajmniej miałam zajęcie w nocy, a co do zestawienia, mam nadzieję, że choć trochę pomoże w wyborze, bo opinie na temat niektórych pędzli są tak drastycznie różne, ze w końcu nie wiadomo, jak z nimi jest
Cytat:
Napisane przez niusia212
cathy jestem Twoją fanką
zresztą jeżeli coś wystaje albo wyłazi to należy lekko przyciąć. Tak mi kiedyś powiedział pan który robi pędzle 
|
Cytat:
Napisane przez Kagan
Cathy, wspaniała robota  Wielkie dzięki za to zestawienie  Dla kogoś takiego jak ja, to wielkie ułatwienie przy wyborze 
|
Mam nadzieję, że się przyda, bo ja miałam po tym większy bałagan w głowie niż zanim usiadłam do tego zestawienia 
Cytat:
Napisane przez frantic
Cathy wielki szacunek!  Ostatni post o 4 rano a o 8 kolejny - spałaś dzisiaj w ogóle? 
Oczywiście opinie na temat pędzli bardzo często są podzielone i sprzeczne. Ja jednak od siebie dodam, że pędzlem nr 23 (Duo Fiber Stippling Brush) naprawdę świetnie nakłada się podkład w płynie i róż w kremie, natomiast według mnie do minerałów on się kompletnie nie nadaje. 
|
Nie, nie spałam...jakoś nie chciało mi się, ale to u mnie nic nowego Przynajmniej do pracy się nie spóźniłam Opinię na temat pędzla zaraz uzupełnię 
Koniecznie daj znać, jak spisuje się u Ciebie krzemionka, bo łazi za mną i łazi i sama nie wiem...
Co do czarnego linera- ja za kilka dni będę miała swój, ale mówisz, ze tak farbuje mocno, żeby lepiej nie pchać do niego pędzelka jasnego? Ten biały taki nie jest, więc się nieco zdziwiłam Co do białego- próbowałam go użyć dzisiaj samego bez bazy lumene, ale już widzę, że aż tak wytrzymały nie jest. Makijaż robiłam o 5-tej, a teraz (po 10 godzinach) lekko jakby wyblakło to, co mam na oku. A z bazą lumene trzyma się zawsze do późnego wieczora ...Hm..
Jeanne90 - a dziękuję, dziękuję
|
|
|