|  2009-01-05, 16:14 | #4087 | 
	| Rozeznanie 

| 

Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. XII sagi ;)

Nie ma sprawy, żartowałamCytat: 

| 
					Napisane przez hania811  
sorry  
A co na obiad??  |   mało co mnie obrzydza, nawet jak jem  Dzisiaj ten mój wytęskniony od piątku (albo i wcześniej) makaron z kurczakiem i sosem szpinakowym. A właściwie kurczak dla TŻ, ja wolę bez

Cytat: 

| 
					Napisane przez hania811  O dzięki...bardzo sie przyda bo ja tez celuję w nizszą polkę. |   Bardzo prosze, może się przyda. 

Za to po pracy..Cytat: 

| 
					Napisane przez hania811  Nie no w pracy tylko herbatka malinowa  |   

No właśnie, Gosiu, Dorinka nam się chyba specjalizuje w tej diecie. Dorinko, wypowiedz się jak znajdziesz chwilkę. Też planuję małą dietkę, ale jestem wybredna co do jedzenia i nie wiem jak to będzie. Przydałoby się coś smacznegoCytat: 

| 
					Napisane przez hania811   Z tym tematem do ekspertki Dorinki  |  ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) 
 _________________________  _________________________  ______________

Dziś miałam którąś tam noc z Effaclarem i, jako że na razie dobrze to znoszę, posmarowałam się nieco obficiej niż zwykle. TŻ się przytulił, poniuchał i zapytał dyplomatycznie, czy mam nowy krem
  Zapytałam czy śmierdzi, równie dyplomatycznie odpowiedział, że "nieeee, nie tak bardzo"  Śmierdzi, ale działa, kurczę  

Edit:
 Aj, Dorinko, to chyba sobie daruję
  Potrzebuję diety która "wybacza" małe grzeszki   
				__________________ When I'm good I'm very good. When I'm bad I'm even better...   
				 Edytowane przez zara_84
 Czas edycji: 2009-01-05 o 16:17
 | 
	|     |  |