|  2009-01-05, 16:45 | #2169 | 
	| Rozeznanie 

| 

Dot.: Mamusie lipcowo- sierpniowe 2009 !

ojoj to trzymamCytat: 

| 
					Napisane przez anusia_82  Dziś po raz pierwszy przytuliłam się do kibelka....nigdy nie byliśmy tak blisko bynajmniej na trzeźwo  
Sądziłam, że mdłości będą już powoli mijać a tu niespodzianka i rzyganko z rana! 
P4W nie bój się wszystko będzie dobrze, grunt to pozytywne nastawienie  
Miłego dnia Wszystkim  |   zeby to jednorazowe bylo 

Cytat: 

| 
					Napisane przez WrednaAfrodyta  hehehe A ja mam dziś na obiadek kluski leniwe   mniam. Dziwi mnie tylko że nie mam wogule ochoty na mięso , wystarczy że tylko o nim pomyśle a jest mi niedobrze... |   tez tak mam do tego nie moge patrzec ostatnio na nic smazonego... blehhh... ja nie wiem co ja bede jesc... 

o mamciu to duza faktycznieCytat: 

| 
					Napisane przez Svinecka  bylismy z TZ na wizycie    nasza dzidzia ma juz 7cm    jest piekna   
tak fikala na usg, ze wymieklam, TZ tez. widzielismy oczka i buzke i nawet jest na zdjeciu buzka   
dzidzia jest spora usg policzylo na 13 tydz i 2dni a to 12tydzien i 2 dni wg miesiaczki

ale sluchajcie co jest najlepsze - mielismy farta i ktos sie wypisal z badan prenatalnych dzis i idziemy dzis na 19.30 i to do swietnego lekarza   
juz nie moge sie doczekac - bedzie usg 4d i gin powiedziala, ze napewno lekarz zobaczy plec - szok   |   a to znaczy ze nadzwyczaj dobrze sie rozwija 
 tez zazdroszcze tego usg 4d... u nas go nie ma... najblizej w lodzi

w prawym posladku jakby klucie???Cytat: 

| 
					Napisane przez Svinecka  o matko ja mam to samo z tym nerwem - nie sadzilam, ze nie jestem sama, czasami wrecz nie moge chodzic, to takie wrazenie jakby cos mi strzelilo kolo prawego posladka, nie wiem czy to nerw czy to nadwyrezenie kosci ale czasami mam masakre |  ujc tez mam... a juz myslalam ze cos mi sie z noga dzieje... na szczescie to krotkotrwale

wole klucie w tylku niz mdlosci...
 znowu mnie zlapaly...
 na obiadek zrobilam pyszne spagetti... i zjadlam gryza tak mi niedobrze bylo. godzinna przerwa i jem makaron z cukrem...

kiedy one przejda?? pewnie kolo 3 miesiaca...
 | 
	|     |  |