Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie lipcowo- sierpniowe 2009 !
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-05, 16:45   #2169
Agata R
Rozeznanie

GG do Agata R
Dot.: Mamusie lipcowo- sierpniowe 2009 !

Cytat:
Napisane przez anusia_82 Pokaż wiadomość
Dziś po raz pierwszy przytuliłam się do kibelka....nigdy nie byliśmy tak blisko bynajmniej na trzeźwo
Sądziłam, że mdłości będą już powoli mijać a tu niespodzianka i rzyganko z rana!
P4W nie bój się wszystko będzie dobrze, grunt to pozytywne nastawienie
Miłego dnia Wszystkim
ojoj to trzymam zeby to jednorazowe bylo

Cytat:
Napisane przez WrednaAfrodyta Pokaż wiadomość
hehehe A ja mam dziś na obiadek kluski leniwe mniam. Dziwi mnie tylko że nie mam wogule ochoty na mięso , wystarczy że tylko o nim pomyśle a jest mi niedobrze...
tez tak mam do tego nie moge patrzec ostatnio na nic smazonego... blehhh... ja nie wiem co ja bede jesc...

Cytat:
Napisane przez Svinecka Pokaż wiadomość
bylismy z TZ na wizycie nasza dzidzia ma juz 7cm jest piekna
tak fikala na usg, ze wymieklam, TZ tez. widzielismy oczka i buzke i nawet jest na zdjeciu buzka
dzidzia jest spora usg policzylo na 13 tydz i 2dni a to 12tydzien i 2 dni wg miesiaczki

ale sluchajcie co jest najlepsze - mielismy farta i ktos sie wypisal z badan prenatalnych dzis i idziemy dzis na 19.30 i to do swietnego lekarza
juz nie moge sie doczekac - bedzie usg 4d i gin powiedziala, ze napewno lekarz zobaczy plec - szok
o mamciu to duza faktycznie a to znaczy ze nadzwyczaj dobrze sie rozwija

tez zazdroszcze tego usg 4d... u nas go nie ma... najblizej w lodzi

Cytat:
Napisane przez Svinecka Pokaż wiadomość
o matko ja mam to samo z tym nerwem - nie sadzilam, ze nie jestem sama, czasami wrecz nie moge chodzic, to takie wrazenie jakby cos mi strzelilo kolo prawego posladka, nie wiem czy to nerw czy to nadwyrezenie kosci ale czasami mam masakre
w prawym posladku jakby klucie???
ujc tez mam... a juz myslalam ze cos mi sie z noga dzieje... na szczescie to krotkotrwale

wole klucie w tylku niz mdlosci...
znowu mnie zlapaly...
na obiadek zrobilam pyszne spagetti... i zjadlam gryza tak mi niedobrze bylo. godzinna przerwa i jem makaron z cukrem...

kiedy one przejda?? pewnie kolo 3 miesiaca...
Agata R jest offline Zgłoś do moderatora