Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Reklamacja w HP - co dalej?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-05, 15:54   #5
Elliannia
Zakorzenienie

Dot.: Reklamacja w HP - co dalej?

Robi się ciekawie

O godzinie 12.30 dzwoniłam na infolinię, prosząc o połączenie z Panią przydzieloną do mojej reklamacji. Szczęśliwym zbiegiem okoliczności okazało się, że owa Pani akurat w tym momencie rozmawia z serwisem o czym? Tak, dokładnie - o moim komputerze! Więc bardzo im przykro, ale nie mogą mnie z nią połączyć, ona do mnie oddzwoni od razu jak skończy rozmawiać z serwisem, najpóźniej do godziny Piękny traf i niezwykłe szczęście z wyczuciem miałam Oczywiście powiedziałam, że moim zdaniem rozmowa z serwisem już nie ma sensu, bo od razu zaznaczyłam że nie życzę sobie naprawiania po raz enty komputera, mało tego ustawowe 14 dni roboczych minęło bez żadnego odzewu z ich strony i poinformowania mnie o stanie reklamacji tudzież sposobie jej wykonania, więc ja teraz domagam się zwrotu pieniędzy, a wszelkie naprawy w serwisie mogą sobie darować

Oczywiście nie doczekałam się telefonu przez 3h, więc zadzwonił do nich mój kolega, ten sam który dzwonił do nich na samym początku. I co się okazuje? Pani Eweliny nie ma! Zostawiła pokój, biurko, bez żadnej adnotacji, bez żadnych dokumentów na biurku i w komputerze, normalnie wcięło ją! A Pan z którym mój kolega rozmawiał, niestety nie ma dostępu do żadnych informacji, i jest mu bardzo przykro, i bla bla bla
Więc kumpel powiedział że najpóźniej jutro rano czekamy na telefon, w przeciwnym wypadku składamy dokumenty sprawy u rzecznika praw konsumenta I że dodatkowo możemy naliczyć im odsetki karne za zwłokę...

Ciekawa jestem jak to będzie, trzymajcie kciuki żebym w końcu zdołała porozmawiać z Panią Eweliną, która ze mną za bardzo rozmawiać nie chce

Elliannia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując