2005-12-11, 22:36
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Czy o was też mówią "maniaczki" ?
Cóż, ja mam jak na razie 7 flakoników i zamówiłam dwa następne pod choinkę ! Mam 13 lat i może dlatego wszyscy uważają, że jestem niezdrowa, podobnie jest z kosmertykami . Ale ja staram się to innym prztłumaczyć- inni mają bzika na bunkcie butów, płyt czy ciuchów. Moją manią są kosmetyki. Denesrwuje mnie, że prz ez to niektórzy moga mnie uważać za pusta lalkę, ale ja wiem, że jest inaczej, To jest po prostu moja pasja, ale wiem, że nie jest to najważniejsza sprawa w życiiu i hierarchię wartości mam odpowiednią. Tak samo jestem doś c inteligenta i mam niemało w głwie, więc sądzę, że to właśnie takie osoby są ograniczone umysłowo, że nie moga pojąć, ze można kochać kosmetyki, a być przy tym mądrym. Co do samego tematu, to ja bardzo cierpię, ponieważ mieszkam w małej mieścinie, gdzie z sieciowych sklepów jest jedynie Natura. Owszem, są tam i perfumy z wyższej półki, ale to tylko piskają ekspedientki i tak głupio mi jest chodzić tam co np.:dwa dni, bo w małym miasteczku nie jest się anonimowym i dziwnie by pewnie ekspedientki patrzyły, że przycghodże codziennie, a nic nie kupuję . Hehe! Jak jestem w dużym mieście, to zawsze staram się wejść do jakiejś perfumerii i sprawia mi to niewypowiedzianą radość . i żałuję, że mam tylko dwa nadgarstki !!!
Pozdrawiam inen maniaczki!!!
Ola.
|