2009-01-05, 18:04
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. XII sagi ;)
Cytat:
Napisane przez twin--maid
 sprzedaję od czasu do czasu ubrania, w których już nie chodzę i książki, które nie sa mi potrzebne. w zeszłym roku zarobiłam tak 600 złotych  tylkow lotka nie mam szczęścia 
Zaro dołączam się do zachwytów Dziewczyn and Twoją urodą  włąśnie przejrzałam fotki. Twój TŻ przystojny- w moim typie- czyli podobny z typu urody do mojego TŻa
South Beach ma dla mnie zbyt wiele wyrzeczeń 
|
Ja też czasem sprzedaję książki i ubrania, kiedyś nawet sprzedałam lampę z salonu którą wymienialiśmy Ale to takie sporadyczne sprzedaże, a chodziło mi o to że jak tak dalej pójdzie z Twoim wygrywaniem i nie bedziesz nadążąła z używaniem tych wszystkich kosmetyków które wygrywasz, to założysz dochodową allegrową działalność 
Głupio mi się robi. Szkoda że nie masz więcej zdjęć i nie mogę się pozachwywac Tobą Ani Twoim TŻ, skoro podobny do mojego (= w moim typie )
A w ogóle to ciekawe jak Sviniecka (razi mnie ten ostry różowy kolor ale co zrobić )
Edit:
Cytat:
Napisane przez Poemi
Taaaa, jak z nim zerwę to nie będę go nawet żałować bo z miejsca go ktoś przygarnie  .
Znikam bo wpadłam tylko po wosk do włosów  . Jeśli niczego innego nie zapomniałam to można powiedzieć, że jestem przeprowadzona.
|
Tak, nie będziesz się musiała martwić o jego parszywy los, bo ktoś się nad nim na pewno zlituje Oj Poemi, ale Ty niedobra 
To pojaw się jak już się całkowicie przeprowadzisz
Kurczę wyszło mi w sekundzie dosłownie uczulenie na ustach :/ Nie mam pojęcia od czego
Czas edycji: 2009-01-05 o 18:07
|
|
|