Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny MŁode Śląsk ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-05, 19:26   #722
n.ik.a
Zadomowienie

Dot.: Panny MŁode Śląsk ;)

Cytat:
Napisane przez SSR Pokaż wiadomość
Hello, właśnie wróciłam z Targów w Katowicach Normalnie na pasażu dookoła to można było zwariować od tych wystawców. Każdy Ci wciskał ulotki, całą reklamówę przywiozłam Ale na w środku to jakoś mnie nie zachwyciła ani pokazy ani wystawcy, no cóż może za wybredna jestem a może po prostu do października jeszcze mam czas.
Najlepszy był TŻ co się go pytałam czy ładne, to odpowiadał: najładniejsze chyba miał już wszystkiego dość, no i jak próbowaliśmy te owoce w fontannach czekoladowych to kazał mi brać dużo patyczków, bo na reperowanie spławików się przydadzą to było chyba jedyne po co mu się te targi przydały
Tych wystawców to naprawdę było dużo, ale najwięcej chyba z foto-video, no i jak już ktoś ma salę, foto,video i zespół a na sukienkę za dużo czasu to jakoś szczególnie na te targi nie musiał jechać.
Moje korzyści były takie: pooglądałam samochody retro moje wymarzone i podpytywałam się o cenę (chyba się zdecydujemy), podjadłam owoców w fontannach czekoladowych mniam(ale tego chyba nie będziemy brać bo jakoś na w całej konwencji nie pasuje a szkoda bo ze mnie czekoladowy potwór), znalazłam kilka fajnych pomysłów na podziękowania dla rodziców i znalazłam moją firmę od zaproszeń na papierze czerpanym, wpłaciłam już nawet 100zł zaliczki, bo 20%rabatu dostałam(jak się rezerwowało w dniu targów), no i ogólnie mi się podobało.
Aha a teraz najważniejsze, ojciec dalej się nie odzywa ale mama po wczorajszej akcji zaczyna śpiewać a co z salą, czy mamy jakąś, a czy sukienkę będę szyła i takie tam, chyba się przespała z myślą, że jedyne dziecko tylko raz można wydać za mąż, spoko zobaczymy co dalej będzie oby lepiej
mam podobne odczucia...tak jakbym kiedyś tam była, ale niestety nic fajnego nie zauwazyłam...w głównej mierze oglądałam suknie ślubne, garnitury i samochody. Nie było jednak mojej wymarzonej...udało mi się jednak porozmawiać z babką z salonu madonny i jak tylko w lutym pójdę na urlop jade na przymiarkę...u nich czeka sie na suknę 4 miesiące.

Cytat:
Napisane przez LadySith Pokaż wiadomość
ja po targach to mam takie odczucie: dobrze ze juz wiekszosc mam zalatwione, bo po tym co widzialam, to tylko wielki młyn mam w głowie i nie wiedzialabym co wybrac. za duzo tego wszystkiego. za duzo ludzi i za duzo papierow [mam cala reklamowke ulotek, a to juz po selekcji].

rozgladalam sie wlasciwie tylko za pojazdem i strojami:
generalnie autka poogladane i było ok, tak wiec w najblizszym czasie cos bedziemy rezerwowac (PS widzialyscie te karetę jak z Kopciuszka? jak dla mnie troche zbyt kiczowata ale to takie moje skromne zdanie ]

natomiast co do sukienek to udalo mi sie trafić nawet na kilka takich ktore byly identyczne jak w mojej wizji ale i tak wiadomo, ze czeka spacer po salonach [prawdopodobnie bede zwiedzac Gliwice]

mierzylam tez diademy i mysle ze to jest trafiony wybor jak dla mnie, a rozczarowały mnie kapelusze, ktore byly moim pierwotnym pomyslem na nakrycie glowy

planowalam tez wybrac jakieś zaproszenia, ale ilosc wzorów, tłum ludzi napierających od tyłu i ceny trochę ostudziły mój zapał w oglądaniu, tak więc zdecydujemy się w spokoju na cos z allegro, albo zamowimy przez neta

PS czekoladowe fontanny the best i dobre owocki ;D
fontanny wspaniałe...i owoce w czekoladzie mniam

Cytat:
Napisane przez LadySith Pokaż wiadomość
mamy takiego złotego jaguara, niecaly tysiak nas wyjdzie za caly dzien, z tego lincolna zrezygnowałam a szkoda bo bylam taka napalona na te furkę

mysmy tez takie fajne retro ogladali http://autoretro.w.interia.pl/main/untitled.htm ale 1200 albo 1300 za cały dzionek, wiec odpadło w przedbiegach ;p
też mysleismy o tym samochodzie ale mam wrażenie, że taka krowa z niego stał tam jeszcze taki złoty retro...nad tym nadal się zastanawiamy, facet chciał 1300 zl za cały dzień a na godziny za 1h-120 zł. W ostateczności pojedziemy nowiutkim Renault III.

LadySith a co to za jaguar...też znalazłaś go na targach?

Kalinka 11.04.2011

Wybrałam pielęgnację ciała z marką Braun

"Celem życia jest:
w swojej małej jednostkowej duszy odbić jak najwięcej kosmosu"
(H. Elzenberg)

n.ik.a jest offline Zgłoś do moderatora