Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Największe Wizażowe Gaduły - Panny Młode 2009, cz. VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-05, 18:58   #4924
motley
Zadomowienie

Dot.: Największe Wizażowe Gaduły - Panny Młode 2009, cz. VII

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
Ale to nic nie da. To typ niereformowalny. Uparty jak osiol. Jak go prosilam by nie palil na balkonie, bo i tak caly ten smrod wchodzi to mieszkania a mimo to poszedl palic to zamknelam go tam na 5 minut by sie nauczyl. Pomoglo? Nie, bo za jakis czas znow go przylapalam na paleniu. Tylko, ze tym razem sie wkurzylam i zamknelam go tam na... godzine. Upal byl, wiec to troche odczul. Na razie niby jest ok, ale zaloze sie, ze za jakis czas i tak sporbuje palic na balkonie.
hehe teraz go zamknij na godzinkę to na pewno lekcja na dłużej się utrwali

Cytat:
Napisane przez agnusek22 Pokaż wiadomość

Pamiętam jeszcze ponadczasową Dynastię Początkowo puszczali ją w niedzielę po wiadomościach i jaka to była radocha - wszystkim się oczy błyszczały Bogactwo, miłość, zdrady, nienawiść - w zetknięciu z szarą rzeczywistością początku lat 90tych...oł jeee
po tym jak w dynastii przyleciało ufo przestałam na zawsze oglądać tego typu seriale

A ja też za bardzo nie marzę jeszcze o dzieciach. TŻ by już chciał od dawna... a ja mam dzieci dosyć po 2-3 godzinach zabawy z nimi Lubię siostrzeńca TŻ ale jak był u nas kiedyś na weekend to już pod wieczór kombinowałam gdzie się przed nim schować Mam nadzieję, że jak już będzie kiedyś nasza dzidzia to będzie inaczej

"W sercu dziewczyny, gdy położysz je na dłoń,
na pierwszym miejscu chłopak,
a przed nim tylko koń !!!!"
motley jest offline Zgłoś do moderatora