2009-01-05, 21:34
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. VIII
Cytat:
Napisane przez m-habibi
Smyku, balsam i peeling pod prysznic - dla mnie bajka  ale ten piasek jest do  i sie wzera w wanne 
|
łoj , bo masło mam i uwielbiam
Cytat:
Napisane przez bmoniq
też dziś w ross ogladałam ten piasek i bardzo mi się podobał....i niech tak pozostanie 
|
ja go powąchałam w Ross, uprzednio wstrzasnąwszy opakowaniem
Cytat:
Napisane przez *nulka*
jestem i ja w nowym watku  ale jestesmy plotkary
nie bylam w koncu na fitnessie rano bo auto przemarzlo i nie chcialo ruszyc... a teraz juz jestem w Wawie na mieszkanku i na dworku mrozzzno
fatalnie sie czuje, nie wiem czy to zakwasy po przedwczorajszym fitnessie czy grypa mnie lapie, ale wszystko mnie boli
smyku, ja jestem za!!!  kto jeszcze?? w jakich godzinach bedziesz wolna??
mmmm  ale romantiko
jaz, baardzo mi przykro
dziekuje za kciukasy Lipku pierwszy dzien dietki a tu z fitnessu nic nie wyszlo i w dodatku jesc mi sie chce  ale sie trzymam
ciiiii!!!!
tez mam za tydzien urodzinki i tez mysle
ja tez wysypana - po kwaskach i retinoidach... ciagle nowy pryszczol wyskakuje...
|
gdzieś od 17 jutro i pojutrze
Cytat:
Napisane przez ukrycior
Piasek najbardziej uczula. A ja saobie go wsypalam hojnie do wanny i jeszcze wzięłam garść, namoczyłam i zrobiłam peeling. Na koniec wtarłam masło. O mało na ostrym dyżurze nie wylądowałam. Byłam w kolorze buraka i wylam. No, ale jak się nim nie peelinguje to sobie pachnie i brudzi wodę na rudo. A masełko lubilam, ale solo i nie po peelingu. I nie na podrażnioną czy skaleczoną skórę.
|
|
|
|