Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kosmetyki mineralne Everyday Minerals - część I
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-05, 22:15   #1964
mykofenolan mofetilu
Zadomowienie

Dot.: Kosmetyki Everyday Minerals

Cytat:
Napisane przez rozwielitka Pokaż wiadomość
huhu, to szybciutko, zwłasza że po drodze były święta i nowy rok
mykofenolan mofetilu, co do Ciebie przyszło?
przyszły do mnie same próbeczki:
korektor multi tasking - jakiś mi się wydaje zbyt różowy, ale zobaczę na twarzy w pełnym świetle dziennym
semi matte Buff Fairly Summer - ten dziś testowałam, ciut za ciemny, ale będzie chyba ok na lato
semi matte Golden Light - testuje jutro
intensive Buff Beige Neutral - też chyba będzie odrobinę zbyt ciemny :/
i fajny baaardzo delikatny róż Snooze Bar - w sam raz dla kogoś tak początkującego w różach jak ja (choc pewnie jak będę zamawiac nastepnym razem to uderzę w cos bardziej brązującego )

no i jestem zachwycona, że mi nic nie podrażnił, semi matte ładnie kryje, tzn podobnie do większości lekkich podkładów, ale trochę się zaczęłam błyszczec (zawsze tak mam;]) wiec jutro może spróbuję bez toniku albo dłużej odczekam po użyciu toniku.
Kurczę, my kobiety to zawsze jesteśmy takie szczęśliwe jak możemy się czymś pociapac na twarzy od razu się człowiek lepiej czuje moja współlokatorka powiedziała że bardzo ładnie zmatowił, ja tylko żałuję że na tak krótko (ok 2 godz) ale na pewno nie zrezygnuję i będę szuka sposobu na EDM
a to wszystko dzięki Wam, dziewczyny!! tak to bym się wpakowała w jakiegoś max factora albo l'oreala, a tak to mogę spróbowa czegoś fajniejszego
mykofenolan mofetilu jest offline Zgłoś do moderatora