Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nosimy dobrze dobrane biustonosze! A Ty?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-05, 23:23   #921
kasiek87
Kokon pro

Dot.: Nosimy dobrze dobrane biustonosze! A Ty?

Cytat:
Napisane przez tangerynka Pokaż wiadomość
Dzięki za rady. Z tym żelazkiem to sama bym nigdy nie wymyśliła ale dzięki że mnie ostrzegłaś. Z rady kasiek może skorzystam. Nawet nie wiedziałam że można kupić fiszbiny w pasmanterii
Jeszcze mi tylko podpowiedz czy je się jakoś piłuje do porządanej długości czy mam szukać na wymiar. Fiszbiny są delikatnie wybrzuszone. Nie było by wielkiego problemu ale to akurat na brzuchu takie wybrzuszenie Ja akurat mam w miarę płaski, a tu taka deformacja nagle No nie do przyjęcia po prostu. I akurat na brzuchu się nie naciąga bo z tyłu jest krótszy więc muszę coś z tym zrobić.

Z tym gorsetem mam jeszcze jeden problem. To jest miękki push-up, ale strasznie mi wypycha piersi. Prawie całe mi wyłażą. Niby miska w moim rozmiarze, ale La Senza widać zawsze push-up'y zaniża. Mam ochotę wybebeszyć te miseczki. Robiłyście coś takiego? He he dobrze że zapłaciłam za niego grosze, bo normalnie chyba cały popruję.

znaczy musisz fiszbiny zmierzyc isc do pasmanterii i powiedziec kobiecie jakie chcesz i ona ci da odpowiedniej dlugosci
wybebeszac push-upow to nie wybebeszalam, ale pewnie sie da

DL2/9/9
3/3/6-22/7/8

kasiek87 jest offline Zgłoś do moderatora