Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - pomozcie mam dylemat
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-05, 22:24   #115
Titane
Rozeznanie

Dot.: pomozcie mam dylemat

Cytat:
Napisane przez escada21 Pokaż wiadomość
wybaczcie ,ale nie skumentuje tego wszystkiego ani nie mam zamiaru sie bronic,bo jest mi naprwade smutno ,ze ludzie potrafia tak dokopac komus "za nic" doslownie za nic...

"udana wpadka" dobrze napisane ...jak go poznalam grosza przy duszy nie mial ,ale co ja sie bede rozwodzic

Przeciez jestem rpozna, pusta bogaczka ktorej jedynym problemem jest jechac na wycieczke czy nie jecha prawda??? . To wszystko co mam tutaj do napisania ...bo rece opadaja...jak to czytam.
No i dostałaś po dupie na własne życzenie.
Nie tak do końca za nic- pozwolę sobie napisać, że za naiwność, brak empatii i pewnego rodzaju głupotę, jaką zaprezentowałaś zakładając taki wątek. Fajnie, że masz kasę, ale niestety większość z nas nie może sobie pozwolić na zakupy kosmetyczne za kilka tysięcy albo wycieczki o takim standardzie i dlatego taki wątek jest nie na miejscu. Świadomie czy nieświadomie wychodzi jednak na to, że chciałaś się pochwalić.

Co do pytania- ja bym pojechała na inną fantastyczną wycieczkę, ale nieco tańszą i tak pewnie byłoby super. Kosmetyczną listę skróciłabym do minimum po wcześniejszych testach w perfumerii i tym sposobem jeszcze by trochę kasy zostało. Ale Twój wybór.

Cytat:
Napisane przez Jacek0x Pokaż wiadomość
przestań, dla mnie to co robi autorka tematu to po prostu granda i szczyt idiotyzmu. Nie widzisz,ze ludzie głupieją przez pieniądze???? HEJ AUTORKO, A MOŻE KURDE ZAMIAST KUPOWAĆ SOBIE 20 FLAKONÓW Z PERFUMAMI WYŚLESZ 200 ZŁ DLA JAKIEGOŚ DZIECKA W AFRYCE??? MOŻE NIE UMRZE DZIęKI TOBIE Z GŁODU, CO???? SŁYSZYSZ MNIE, HAAALO!? bo wydaje mi się że raczej nie będziesz chciała usłyszeć.

cooo... każdy ma to na co zasłużył, nie??? ;[
Daruj sobie
Cytat:
Napisane przez Sadek Pokaż wiadomość
W takim razie odpowiadam...

Po pierwsze nie ma takiego nakazu ani obowiązku aby to kobieta zajmowała sie domem, urlop macierzyński ( jesli bierze go kobieta) nie trwa wiecznie. Nie chodzi o to czyje są pieniadze tylko kto jak je wydaje! Dla mnie wątek mówi wrecz o sponsoringu młodej kobiety, nie mężatki (co rowniez ma pewne znaczenie bo swiadczy o wątpliwej wspólnej przyszłosci) przez bogatego chłopa. Zwiazek partnerski tak nie wyglada!
Post swiadczy ze cos jest nie tak, jest to próba dowartościowanie się przez autorkę, podkreślę że kiepska próba, dla mnie nie jestes "bogaczem", znam moze 5-6 bogaczy, wszyscy mają majątki ponad 50 mln. najczesciej euro.
Z jednym z nich spałem pod namiotem w Lesotho, facet chyba nigdy nie widział 5 gwiazdkowego hotelu na oczy
Nie no jasne, dziewczyna się uczy, zajmuje się małym dzieckiem, ale sio do roboty, bo się przecież obija w domu. Fragment o sponsoringu, to juz mnie całkiem załamał.
Na szczęście Ty zapewne wiesz doskonale jak wygląda związek partnerski...
Publiczny lincz teraz będzie, czy jak

Edytowane przez Titane
Czas edycji: 2009-01-05 o 22:25
Titane jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując