Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Współlokatorka-odkurzacz lodówkowy!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-05, 22:35   #27
vretka
Zakorzenienie

GG do vretka
Dot.: Współlokatorka-odkurzacz lodówkowy!!

Może ja jakaś przewrażliwiona jestem, bo tak jak całkowicie rozumiem Twoje zdenerwowanie spowodowane podbieraniem Twoich rzeczy, tak nie potrafię pojąć, czemu tak bardzo interesuje Cię życie obcej Ci osoby, której chyba nawet nie darzysz sympatią. Na troskę mi to szczerze mówiąc nie wygląda.

Cytat:
Napisane przez Margotka_ Pokaż wiadomość
Ale rozmawiałam też z wieloma osobami, na ten temat, i większość przynaje mi rację, że Ona po prostu jest chora, że jest to choroba, że jej psychika nie umie odmówić, dziś powiedziała mi, że Ona muuuuuusi jeść, bo umrze bez jedzenia, mowie jej to chociaz nie jedz po 18, coby z pełnym żołądkiem nie iść spać ...))))
A to ona o 20 spać się kładzie, że ostatni posiłek o 18 powinna jeść? Łatwo jest wygłaszać prawdy objawione na temat diet (niekoniecznie zgodne rzeczywistością), jak się samemu nie ma problemu z nadwagą. Być może rzeczywiście dziewczyna sama się do takiego stanu doprowadziła. A być może ma jakieś zaburzenia odżywiania, problemy hormonalne, albo sobie ze stresem nie radzi. Z czegokolwiek by nie wynikało jej obżarstwo, nie bardzo rozumiem, jaki cel ma nazywanie jej na forum kluseczką i opisywanie jej serdelkowatych rączek.