2009-01-05, 23:37
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Poprawiamy maturę w maju 2009 :)
Cytat:
Napisane przez AmericanGirl
Chomiku - gratuluje maturki z angielskiego 
|
Dzięki, ale to tylko po przeliczeniu tak fajnie wygląda Realnie schrzaniłam prawie 1/3 readingu, ale fakt faktem że to miejscami kosmos był Kiedyś mozna było z takiej matury i 150% wyciągnąć, ale stwierdzili, ze to niesprawiedliwe A siedzenie 4,5h na maturze jest sprawiedliwe? 
Ale z historii to 40% chyba z testu dostałam, bo wypracowanie to było jedno wielkie lanie wody. Po drodze przypomniał mi się skecz o studencie, który miał mówić o Francji, ale miał ściągę z Węgier i starał się mówić na ten temat. Teraz jak zdesperowanym trzeba być żeby czerpać wiedzę ze skeczu? Chętnie zamieniłabym się z tym studentem na tematy, bo o Francji wiedziałam akurat dużo 
Czasem żałuję, że nie napisałam na koniec tak odkrywczych faktów jak to, że "Hitler był najgroźniejszym z Hitlerowców, ale Drzymala robił go w wała", albo "Polak Węgier 2 bratanki i do szabli i do szklanki, więc nie ma się czym przejmować, bo i tak za rok szanowny egzaminator będzie czytał moją pracę, gdy juz będę coś wiedziała na temat, który wybrałam "
And show you that you can
There're no boundaries...
|
|
|