Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Największe Wizażowe Gaduły - Panny Młode 2009, cz. VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-05, 22:40   #4965
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez n.ik.a Pokaż wiadomość
Gadułki moje kochane, przyznajcie sie ile planujecie wydać na suknie ślubna, bo ja tak własnie się zastanawiam. w sumie przeznaczyłam 5 tys na wszystko, ale moja mama suszy mi głowę, że to duzo za dużo, aczkolwiek suknie mam upatrzoną ale nie znam jeszcze ceny...suknia z salonu madonna - pronovias. Zmieniłam zdanie i zrezygnowałam z Linea Raffaelli. Przynzjacie się a wy jaka kaze zaplanowałyści?
moja kosztuje 1980 do tego welon do ziemi gratis, taki odpinany, 2 czesciowy..
bolerko 370 zl no i buty z 200 zl, to tak 2600 wychodzi plus bielizna itp

Cytat:
Napisane przez betmi Pokaż wiadomość
Witam
nasza data ślubu to 08.08.2009r....
witaj z nami

ja mam 22 w październiku, tzt 22 w maju, tydzien po slubie ;] tzn 3 maja

ostatnio nawet sie spytal,. czy nie jestesmy za mlodzi na slub... bo strasznie czesto sie klocimy ....ja jestem strasznie nerwowa, on tez.... wybucham, pozniej placze, a na koncu sie przepraszamy ehhh

Cytat:
Napisane przez agnusek22 Pokaż wiadomość
Witam w klubie też jestem w kropce i nie wiem co robić
dziewczyny! ja wlasnie teraz wyrabiam paszport poniewaz

- jesli jestescie studentkami i macie podbite legitki to placicie 50% ( u mnie tak jest i place 70 zl a nie 140)

- jesli w tym samym roku zmienicie nazwisko, np po powrocie z podrozy bo np. nie chcecie wyrabiac paszportu przed podroza zaraz bo boicie sie, ze nie zdazycie, to placicie tylko 14 zl, w przyszlym roku bedziie to ok 70 zl kosztowalo.

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2009-01-06 o 12:06 Powód: proszę nie pisać post pod postem i korzystać regularnie z funkcji "edytuj" oraz "multicytowania", takie są zasady panujące na tym forum!
agus87 jest offline Zgłoś do moderatora