Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. VIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-05, 22:41   #107
dynia18
Zakorzenienie

Dot.: Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. VIII

Cytat:
Napisane przez jazmine Pokaż wiadomość
a czy moazna wejsc z wysypka na brzuchu? bo ja się nabawiłam choc w ogóle nie jestem pryszczowa

bidulka
NO dobra niech będzie.....Esztonek córkę nakarmił jakimiś trutkami żeby tylko wejśc na nowe forum. To i cie z tym brzuchem pryszczatym wpuszcamy.
Cytat:
Napisane przez *nulka* Pokaż wiadomość
z 13 w piatek a Ty?

oo dziekuje chisaku sklad i cena idealne!! jutro go wylapie gdzies

ojj nlubie Iwostinu, nie sluza mi ich kosmetyki ale Clarinsa moze wyprobuje

a kolezanki wciaz nma

Aniu, pragne jej!!! jesli to nie klopot dla Ciebie ofkors jutro podesle adresik na PW bo juz uciekam...

zmykam babolki do lozeczka bo coraz gorzej sie czuje, wszystko mnie juz boli chyba jednak grypa wzielam Ibuprom i wskakuje pod kolderke...

dobranocka
Jest kolezanka tylko wy wszystkie idziecie spac. Zresztą i ja powinnam

Cytat:
Napisane przez pitagoraska Pokaż wiadomość
CZeść Dziewczyny tak szeroko reklamowane przez dynie18 Dużo dobrego o was słyszałam
Nareszcie.....witamy.
Cytat:
Napisane przez ukrycior Pokaż wiadomość
No u nas to samo, zwłaszcza na płatnych. Bo dziennych już odwołałam i to żaden kłopot, pewnie się cieszą i na zdrowie, niech się uczą do sesji. Ale zaoczniaków czy podyplomy ruszyć to nie ma mowy. Ze szpitala leciałam biegiem na zajęcia w sobotę o świcie.

No własnie się boję, że to coś z płucami będzie. Wczoraj strasznie mnie piekło w klacie bo poszłam se na trening głupia ja... i na bieżni prawie płuca wyplułam.

Dobranoc wszystkim zmierzającym w stronę sypialni.
nie no ja chyba padnę....ja myślę że za malo wczoraj się nabiegałaś na trningu , pobiegaj jeszcze. Kilka okrążen dookola bloku, domu i po chorobie....po wszystkim będzie. Tylko wcześniej spisz testament. Kiedy będziesz miala posiew? i dlaczego żadnego leku nie kazali pić. Chociaz jakis ibuprofen.
dynia18 jest offline Zgłoś do moderatora