Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ważne ogłoszenie Co o tym myślisz? Dobre recenzje w KWC...
Wątek: Ważne ogłoszenie Co o tym myślisz? Dobre recenzje w KWC...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-05, 23:52   #50
kasiaj85
Moderator

Dot.: Co o tym myślisz? Dobre recenzje w KWC...

Ja z kolei patrzę zwykle na recenzje "na nie" I jeśli wady nie przyćmiewają zalet to dogłębnie się zastanawiam nad zakupem. Na mój osobisty użytek wystarczy więc taki system jak jest - ustawiam sobie recenzje od najgorszych i czytam.
Nie chciałabym być dyskryminowana w jakikolwiek sposób tylko dlatego, że piszę kwieciste recenzje - taki już mój styl i wystarczy, że Uczelnia żąda ode mnie pisania "w ramkach" - jak się mogę gdzieś wyżyć to korzystam z okazji...
Pomysł ogólnie ciekawy. Tylko trzeba być ostrożnym, aby znów nie padały stwierdzenia o kołach wzajemnej adoracji...
Moim zdaniem fajnie jest na forum Specktra.net. Tam pod postem jest opcja podziękowania za post/informację. I chodzi o przydatność danego postu/informacji. Tutaj można by w ten sposób dziękować za recenzję ponieważ była ona dla kogoś istotna,pomocna. W ten sposób uniknęłoby się oceniania - chyba. Ale to tylko moje zdanie a ja się za bardzo nie znam na moderowaniu tudzież stronie technicznej
kasiaj85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując