2009-01-05, 22:52
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Scent Bar VII
Cytat:
Napisane przez czarnazuzia1
Chyba trzeba bedzie delikatnie ale baaaardzo stanowczo namowic do zmiany avka Irkapax 
|
Najlepiej na jakieś zdjęcie ze zlotu. To w czerwieni na przykład 
Cytat:
Napisane przez bluegirl
To mój termometr na zewnątrz coś się zepsuł. Wstałam rano i uśmiecham się pod nosem na widok temperatury, że tak straszyli mrozem, a u mnie raptem -9.
Wybrałam się więc w cieńszym płaszczu, miałam plan wskoczenia jeszcze do Natury i zobaczenia czy jest nowa gazetka ale zrezygnowałam.
|
-9 - cieńszy płaszcz To ze mnie niezły zmarzluch...
Cytat:
Napisane przez ivanna
|
Ivanko, mam dwie zaufane sprzedające na Ebayu (z WB), które prowadzą Loreala - czy kolor to ma być taki jak w linku? Zapytam tych dziewczyn - może któraś mogłaby wystawić (sklepu z linka nie znam).
Cytat:
Napisane przez gwaihally
Dziewczyny drogie, stało się. Rozstaję się z mężem. Dzisiaj znalazłam jego korespondencję z kochanicą, więcej nie trzeba.
|
Gwai... Wiem jak to jest - pamiętam jak wyszłam z domu i po prostu szłam przed siebie. A potem siedziałam na krawężniku i patrzyłam gdzieś przed siebie.
Wiem, że wiesz, że z czasem jest łatwiej, ale nim będzie - boli. Ale nie sięgaj po prochy - dla takiego... nie warto.
Cytat:
Napisane przez Sabbath
No i jeszcze - wiem, że wybaczać warto czasem.  Czasem jednak nie jesteśmy w stanie. Gwai musi sobie odpowiedziec na pytanie, czy będzie potrafiła być szczęśliwa po czymś takim, czy bedzie potrafiła zaufać, czy nie zje Jej świadomość, że tamta istniała i była kimś ważnym.
|
Dokładnie. Czasem nawet w idealnym związku później, zadra jest tak duża, że po prostu się nie da zaufać, nie da się akceptować. To tkwi i nie zawsze da się wyrzucić.
|
|
|