Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - pomozcie mam dylemat
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-05, 23:05   #138
Jacek0x
Raczkowanie

Dot.: pomozcie mam dylemat

Cytat:
Napisane przez Aggie125 Pokaż wiadomość
Pilnuj własnego nosa i nie dyktuj ludziom, na co maja wydawać pieniądze. Najlepiej to w ogóle chyba oddać cały majątek i nie uzywać żadnych kosmetykow oprócz mydła, no bo tu ludzie nie maja na lekarstwa, a ja rozpustan mam w szafce kilkanaście flakonow perfum.

Mam, owszem. I nic nikomu do tego. Jak będę chciała, to cała pensję wywale na perfumy. Egoizm, tak? Chyba raczej dzika zazdrość, bo z Twoich postów az bije wściekłość na założycielkę wątku.
Weź poczytaj w ogóle wszystko co pisałem... bo teraz mi tutaj wyskakujesz z oddawaniem całej pensji, zostawaniem przy mydle... weeź się zastanów.

a tą zazdrość mi tu wpierasz nie wiem w ogóle jakim celu? nie będę o tym dyskutował, bo dla mnie to bez sensu... aaaa... chciałaś mi ubliżyć, tak? hm.

posłuchaj, każdy ma swój charakter, mnie takie coś rusza jak ktoś sie obławia i nie wie co zrobić z kasą a innym mógłby pomóc i nic by na tym nie stracił. No i co, jestem wybuchowy, co z tego? Nie życzę Ci źle i obyś kiedyś nie musiała wspominać swoich słów z gorzką miną i oby nikt z nas nie musiał. Pa

Wyrak przynajmniej już na mnie nie jedzie hehe Spoko, kończę temat, bo może trochę za bardzo się tutaj produkuję, większość mogłem zostawić dla siebie.

...nocnym pociągiem aż do końca świata.
Jacek0x jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując