Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wasze opisy na GG - część VIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-05, 23:11   #443
alexandretta
Raczkowanie

Dot.: Wasze opisy na GG - część VIII

Cytat:
Napisane przez NieZTejBajki Pokaż wiadomość

aaa, i dziewczyny pisały, że wątek schodzi na psy.. tak. zgadzam się.. i jedna dziewczyna { Meggie93[]} napisała, że można zrobić
noworoczne porządki. mhm. przydały by się.. Zacznijmy od powstrzymywania sie od prosb. A przynajmniej od tych, na ktore opisy sa na poprzedniej stronie. noo ! nie przesadzacie? tak, wiem. nie jestem jedną z [ że tak powiem] 'starszych', ale czytam od II wątku. tak, tak były prośby, off topy ale nie tak jak teraz !teraz to przeginacie.. nawet te pokemony ;/ .. może i nikt tego nie przeczyta, ale moze sie przydadza sie te porzadki?..
dziękuję za uwagę.
~*~

Myślisz, że to coś da? Wątek też śledzę od nie krótkiego czasu... I takie pisanie żeby coś zrobić nic nie da... co raz to będą przychodziły nowe i nowe i nie będą do tego się stosowały... Moim zdaniem to nie ma sensu. Już nie jedna mówiła o zmianach, o jakichś regułach, dało coś? Bo nie przypominam sobie. ;p Jeżeli już chcecie uniknąć próśb to po prostu nie odpowiadajcie na nie. Jeżeli je zignorujecie, próśb nie będzie, takie jest moje zdanie. ) Pozdrawiam. ;**

~*~

pe.es. a no i chciałabym dodać że opisy dziewczynki macie naprawdę BOSKIE. Kradnę i kradnę i nakraść się nie mogę. Bo nie powiem że pożyczam, bo bym nie miała jak oddać. Nie dorastam Wam o pięt.

~*~

Gdybym mogła schowałabym Twoje oczy w mojej kieszeni.'
Potrz
ebuję cię mieć gdzieś, nie przy sobie, ale dla siebie.'
zala
na szczęściem, że nareszcie już tu jesteś.'
Tego nigdy
nie pokryje rutyny kurz.'
Po p
rostu bądź przy mnie i 3m mnie za rękę.'
Łza zamieniona w sopelek lodu.'
A ran