Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Największe Wizażowe Gaduły - Panny Młode 2009, cz. VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-05, 23:11   #4969
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi
Dot.: Największe Wizażowe Gaduły - Panny Młode 2009, cz. VII

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość

Nie pamiętam świata bez "Mody na sukces"
oj ja też

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość

wiesz, że ja też
moda na sukces gora

Cytat:
Napisane przez eseska Pokaż wiadomość
Witajcie! Znowu mnie tu chwile nie było! Wciagneły mnie te przedswiateczne przygotowania, potem swiateczne lenistwo, potem przygotowania przedsylwestrowe, potem odpoczynek po i tak zeszło. A;e chciałam złożyć wszystkim Panna Młodym 2009 najlepsze zyczenia noworoczne! To bedzoe nasz rok!!!!!!!!!!!
Miałam zamiar przeczytac co naskrobałyście ale tego jest 50 stron więc dałam sobie spokój.
Przez ten czas roznieśliśmy aż 2 zaproszenia do naszych kuzynek, które przyjechały na swieta z zagranicy. zaproszenia robimy sami i bardzo fajne wg nas nam wyszły - Tz ma mi przysłać ich zdjęcia to się pochwalę. O boniu a kiedy rozniesiemy reszte !

Nie wiem czy pamietacie ale mam juz suknie wklejałam zdjecia ale strasznie małe jakies wyszły. Teraz nauczyłam sie je odchudzać więc moge sie pochwalić. mam nadzieje ze to odchudzanie mi dobrze wyszło. Teraz powinno być lepiej widać - więc czekam na opinie.
boska suknia kochana

Cytat:
Napisane przez betmi Pokaż wiadomość
Witam
nasza data ślubu to 08.08.2009r....
witaj z nami

kochane a ja dzis zaszlam z mama do salonu sukni slubnej kolo mojego domu
i zobaczylam jedna cudna suknie z nowej kolekcji kosztuje 1790zł
jutro ide mierzyc !! jupiii w koncu