2009-01-05, 23:45
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: delikatnie kolorowy
Cytat:
Napisane przez Lemirka
Może jakby kolory nie poszły spać  było by lepiej, a tak jakoś mi te kolory do Ciebie nie pasują.
Edit: ale masz fajne duże powieki - jest co malować  a u mnie wszystko się chowa 
|
a nawet się nie zastanawiałam czy mi pasują, sama nie przepadam za połaczeniem czerwieni z zielenią ale chciałam spróbować i ogólny efekt (bez zjedzonych kolorów xD) mi się podobał, było tak inaczej
ale nie martw się nigdzie tak nie ide dziekuje za komentarz 
AgattkaM dziekuje
Cytat:
Napisane przez leweloff
łi. Ty.. Ty... Ty... TRUSKAWO TY! 
fajowo. kolory MI sie widzą :P ale chyba bym cos dala jeszcze do wewnetrzego kacika. i na dole od wewnatrz tyz. bo mi tak pustawo. ale to moze po prostu z upodobania i przyzwyczajenia.
|
muua tam był ten piękny cień którego nigdy na zdjęciach nie widać. Następnym razem powstrzymam się z wstawianiem takich niewidocznych makijazy chyba :<
Cytat:
Napisane przez antii
oo wlasnie moje skojarzenie to wlasnie arbuz 
widze że przezuciłaś się teraz na kolorowe kolory
ale miałaś powód edytowania : skleroza
następna która dzisiaj narzeka na zdjęcia 
|
skleroza, zaponiałam jeszcze o błyszczyku! uzupełniam: manhattan owocowyyy. Nie przerzuciłam się, chciałam coś wesołego raz zmalować bo zazwyczaj brakuje mi pomysłów.
Cytat:
Napisane przez tylko na chwile
w jasnym wydaniu Twoich oczu jeszcze ne widziałam 
fajne kolorki sobie wybrałaś 
ale lepiej CIę wolę w ciemnej oprawie 
|
eh przyzwyczaić Was takich tez się musze nauczyć noo! dziekuje za kom
agentka101 danke
Cytat:
Napisane przez kesly1
ja również się zgodzę z dziewczynkami
Technika powalająca, ale niestety nie Twoje kolorki. Przyzwyczaiłaś Nas do "ciemniejszych barw" 
|
zaczynam wklejać samo oko. 
Cytat:
Napisane przez northwestpassage
Jak dziewczynki wyżej i ja jestem przyzwyczajona do oglądania Cię w ciemniejszych barwach, kolorki te są ładne (na ile widzi je mój staruszek laptop pentium III), ale zjedzone  a szkoda, ale ale ja to bym tak z przyzwyczajenia do ciemniejszych barw na Twoim oczku pacneła coś ciemnego w kącik zewnętrzny (przed zieleń) a między zielonym i różem jakieś przejście innym kolorkiem zrobiła żeby tego rózu tyle nie było, bo aż tyle jego za bardzo mi nie pasuje do Ciebie, chyba troche bardziej zimnym typkiem  jestes, wiec trza uwazac z takimi odcieniuszkami 
a wykonanko jak zawsze - perfecto! - nawet nie wiesz ile sie od Ciebie nauczylam ogladajac mejkapiki 
|
bardzo dziekuje. ja zimna? ja nie wiem jaka
Cytat:
Napisane przez milamili
Bardzo fany pomysl i mi tez sie z arbuzikiem od razu skojarzylo . Jak zwykle wykonanie perfecto 
|
dzieki 
Cytat:
Napisane przez Nais
Wykonanie świetne, ale ja nie lubię różu na powiekach i niezmiernie rzadko mi się on podoba  Nawet u takiej zdolniach jak ty. Wolę cię w innych kolorach, chyba są dla ciebie zbyt mdłe.
|
dziekuje za opinie 
zbieram pupe w troki i maluję ciemną zieleń do jutra!
|
|
|