Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię TBS, L'oreal, Garnier, Kadus, SH, Oriflame i inne
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-06, 01:10   #78
słonik
Zakorzenienie

Przekupka: 288 pkt / 100% pozyt.
Dot.: TBS, L'oreal, Garnier, Kadus, SH, Oriflame i inne

Cytat:
Napisane przez .ups Pokaż wiadomość
Podoba mi się!!!:
++ Oriflame – Milk & Honey – scrub do ciała 200 ml, nowy, z moich zapasów, także nie oddam łatwo

++ Oriflame – Milk&Honey – Nabłyszczający żel pod prysznic, 200 ml, nowy
++ Garnier - żel wyszczuplający płaski brzuch, z aplikatorem w formie wałka, nowy
++ Oriflame - Swedish Spa - Krem złuszczający do ciała, nowy
++ The Body Shop - Grapefruitowe masełko do ciała, 50 ml, nowe - otwarte tylko w celu sprawdzenia zapachu
++ Oriflame - Swedish Spa - Serum nawilżające do twarzy z morskimi algami – nowe
++ The Body Shop – Born Lippy Watermelon Balm, NOWY
Tylko odpisz u mnie proszę
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1231095215
to mi się podoba, ale musiałabym znac dokładne wymiary bez rozciągania

Cytat:
Napisane przez Mary_Q Pokaż wiadomość
tak do matury,ale potem dalej bedzie potrzebna bo szykuje sie na akademie medyczna lub ewentulanie farmacja+ziololecznictwo ja slyszlalam,ze we wsipie jest tego za duzo i z biologii np ucze sie z podrecznikow i vademecum operonu
Aha No to jak Bielańskiego sobie sprawisz, to na farmacji na pewno się przyda
na lekarskim - nie orientuję się Jak masz już trochę tych materiałów z biologii to wsip Ci się nie przyda, na studiach, które wymieniłaś - tym bardziej a jakie masz maseczki apteczne do zaoferowania? Na ile wyceniasz tą resztę szamponu? Mi najłatwiej byłoby oddac coś z tego:

++ Avon - Kuracja parafinowa dłoni i stóp - zostało koło 80 %

++ Oriflame – Krem do rąk i paznokci z olejkiem ze słodkich migdałów – trochę ponad połowa ze 100 ml

++ The Body Shop – Born Lippy Watermelon Balm, NOWY

słonik jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując