2005-12-12, 10:07
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Antykoncepcja hormonalna a wiek
Cytat:
Napisane przez KasiaKatarzynka
nie, nie
nie pamiętam już w jakim temacie ale Agusia wytłumaczyła to [na moje "życzenie"]
chodziło o to, że zerwała z chłopakiem, a po niedługim czasie poszła do łóżka z innym, żeby się odegrać czy coś w tym stylu... [ No COMMENTS]
no i ona wtedy [tak zrozumiałam] nie wiedziała jeszcze nic o dniach płodnych i niepłodnych, [albo może nie wiedziała, że ma płodne dni  ] chłopak powiedział jej, że nic się nei stanie, współżyli bez zabezpieczenia, później ona poszła do lekarza po Postinor i zapomniała ukryć opakowania, jej ojciec znalazł opakowanie i to jest właśnie ta wpadka z ojcem...
|
przepraszam,ale po przeczytaniu tego i zajrzeniu do wątku nie mogę dojśc do siebie... szok! to faktycznie musi być żart....bo w innym wypadku miałabym skojarzenia (przepraszam za nie) z pewną patologią społeczną...
z tego wszystkiego wynika, że Agusia traktuje seks jako: sposób na potwierdzenie własnej wartości i atrakcyjności, pozbycie się kompleksów,dorównanie koleżankom, zdobycie miłości, utrzymanie chłopaka i jak widać również jako zemstę i złagodzenie żalu... straszne i przykre... no ale już wiemy, że tłumaczenie, iż nie do tego stworzono seks mija się z celem... dołączam się do tego, że dyskusję należy zawiesić...
|
|
|